Beyaz şapkalı hacker eğitim seti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 29

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba arkadaşlar ben soymalık-dono
birkaç gün önce tam olarak hatırlamıyorum ama işte paylaştım sizde biliyorsunuz ki udemyde bulunan python sıfırdan ileri seviyeye doğru eğitim seti adlı kursu sizlere para ödettirmeden sağladım :)
Şimdi sıra asıl eğitim setine geldi belki udemy gezinirken rastlamışsınızdır fiyatına baktığınızda 400 TL yazardı o gün eskiler bilir. Hala da hatırlıyorum ama ara sıra indirimde olurdu 40-20 TL arası bişey olurdu kampanya çıkarsa tabi oda .

Bu eğitim setinde

Bu eğitim setinde 11 adet bölüm bulunmaktadır.

XPRYq7.png

Bölüm11 'de lab bilgileri bulunmaktadır. Bölüm 1 'dede websitesini ve açıklı flash adobe player indirme sitesinin linki vardır. Nekadar ulaşılamaz olsada bence ulaşılabilir web.archive.org kullanabilirsiniz bunun için
Bu eğitim seti fahiş bir fiyata satılıyor gerçekten isterseniz bu eğitim setini sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım :)

Sadece sizlerin yorumları gerekli ve anında Udemy paralı beyaz şapkalı hacker eğitimi seti paylaşıma açılacaktır.

Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim Seti Nedir?

Günümüzde teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte siber güvenlik alanında uzmanlaşan bireylerin önemi giderek artmaktadır. Bu bağlamda, beyaz şapkalı hackerlar adı verilen siber güvenlik uzmanları, sistemlerin güvenliğini test ederek açıkları tespit edip gidermekle görevlidir. Beyaz şapkalı hacker eğitim seti, bu alanda profesyonel bir yol izlemek isteyen bireylere özel olarak hazırlanmış kapsamlı bir öğrenme kaynağıdır.

Eğitim seti, temelden ileri seviyeye kadar tüm konulara değinir. Katılımcılar, sistem güvenliği, ağ güvenliği, kodlama güvenliği, zafiyet analizi gibi konularda teorik ve pratik bilgi sahibi olur. Aynı zamanda, Metin2 gibi oyun sunucularında çalışan sistemlerin güvenliğinin sağlanması gibi özel alanlarda da yetkinlik kazanılır.

Eğitim İçeriği Neleri Kapsar?[/BR][/BR]Eğitim seti, C++ ve Python dilleri üzerine odaklıdır. Özellikle Metin2 sunucularında kullanılan server src, client src, db core, game core gibi yapılar üzerinde güvenlik açıkları analiz edilir. Ayrıca, auth server ve game server programming süreçlerinde neler dikkat edilmesi gerektiği detaylı olarak ele alınır.

Bunun yanı sıra, uiscript, py root, pack gibi sistem bileşenlerinde de güvenlik açıklarının nasıl bulunacağı ve düzeltilceği anlatılır. Olası saldırı senaryoları simülasyonlarla katılımcılara gösterilerek, gerçek dünya örnekleri üzerinden uygulamalı çalışmalar yapılır.

Neden Bu Eğitim Setine Katılmalısınız?
Siber güvenlik uzmanlığı, günümüzde oldukça talep gören bir meslek dalıdır. Özellikle oyun sunucusu geliştiren ekiplerde, Metin2 gibi sistemlerde çalışan güvenlik uzmanlarına duyulan ihtiyaç her geçen gün artmaktadır. Beyaz şapkalı hacker eğitimi sayesinde, hem kariyerinizi ilerletir hem de sistem güvenliğini koruma konusunda ciddi katkılarda bulunursunuz.

Eğitim seti, hem Metin2 özelinde hem de genel anlamda oyun sunucusu güvenliği üzerine odaklanarak, katılımcılara gerçek dünya projelerinde kullanılabilecek beceriler kazandırır. Martysama ve benzeri platformlardan elde edilen kaynaklar üzerinden yapılan çalışmalarla, katılımcılar hem kodlama hem de güvenlik açısından gelişim sağlar.

Sonuç
Günümüzde oyun sunucuları başta olmak üzere, her alanda sistem güvenliği büyük önem taşımaktadır. Beyaz şapkalı hacker eğitim seti, bu alanda uzmanlaşmak isteyen herkes için eksiksiz bir rehberdir. Hem güvenlik hem de programlama konularında uzmanlaşmak isteyen bireyler için bu eğitim, önemli bir başlangıç noktasıdır.

Metin2Lobby olarak, Metin2 özelinde sunulan bu eğitim seti ile birlikte, C++, Python, core, channel gibi birçok teknik konuda bilgi sahibi olabilir, siber güvenlik alanında uzmanlaşabilirsiniz.

What is White Hat Hacker Training Kit?

With the rapid advancement of technology today, the importance of cybersecurity experts has been increasing significantly. In this context, white hat hackers are responsible for testing system security, identifying vulnerabilities and fixing them. White hat hacker training kit is a comprehensive learning resource specifically designed for individuals who want to pursue a professional path in this field.

The training kit covers topics from basic to advanced levels. Participants gain theoretical and practical knowledge in subjects such as system security, network security, code security, vulnerability analysis. Additionally, they acquire expertise in securing specialized areas like Metin2 game servers.

What Does the Training Content Include?
The training focuses on C++ and Python languages. Specifically, vulnerabilities within server src, client src, db core, game core, used in Metin2 servers, are analyzed. Moreover, aspects of auth server and game server programming that require attention are covered in detail.

Additionally, the training explains how to identify and fix vulnerabilities in system components like uiscript, py root, pack. Potential attack scenarios are demonstrated through simulations and practical exercises based on real-world examples.

Why Should You Enroll in This Training Kit?
Cybersecurity expertise is one of the most demanded fields today. Especially in teams developing game servers, demand for security experts working with systems like Metin2 increases daily. Through the white hat hacker training, you can both advance your career and make significant contributions to system security.

Focusing on Metin2 specifically and general game server security, this training kit provides participants with skills applicable in real-world projects. Through practical work based on resources from platforms like Martysama, participants develop both coding and security competencies.

Conclusion
System security is critical across all sectors today, especially in game servers. The white hat hacker training kit serves as a complete guide for anyone looking to specialize in this area. For individuals wanting to become proficient in both security and programming, this training is an essential starting point.

At Metin2Lobby, along with this training kit tailored for Metin2, you can gain knowledge in numerous technical areas including C++, Python, core, channel, and specialize in cybersecurity.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)