PAYLAŞILAN SERVER FİLES bize ait değildir. İndirip kontrol ettim. Sadece tanıtım konusu kopyalanmış.
PAYLAŞILAN SERVER FİLES'i bizim Server
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
olduğunu iddaa edenler var kanıtlayalım o zaman ;
Bu konuda ''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
'' -Paylaşılan Server Files bizim Server Files'imiz değildir.
-Konuda kullanılan içerik yani tanıtım bizim konumuzdan alındığı için bizim server files zannedenler olmuş.
-Yukarıda bize ait olmadığını gösteren kanıtlar bulunmaktadır.
-Bu konuyu açan kişinin kendine ait ekran görüntülerini eklemesini ve bizden direk alıntı yapıp, millete şüpheye düşürmemesi için konunun kapatılmasını ya da editlenmesini öneririm.
-Bilgilendirme amaçlı konunun bir süre açık kalmasını talep ediyorum.
İyi forumlar
Duyuru
Sevgili Metin2 oyuncuları ve değerli ziyaretçilerimiz,
Metin2Lobby.com olarak sizlere en kaliteli Metin2 PvP sunucu tanıtım, paylaşım ve rehber içeriklerini sunmaya devam ediyoruz. Bu duyuruda, forumumuzda yaşanan gelişmeleri, yeni gelen özellikleri ve dikkat etmeniz gereken hususları sizlerle paylaşıyoruz.
Forum Üyeliği ve Erişim
Forum içeriğine tam erişim sağlamak için üye olmanız veya mevcut hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir. Üye olmak tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır. Kayıt olduktan sonra sunucu tanıtımlarını görüntüleyebilir, kendi sunucunuzu tanıtma imkanı bulabilir, rehberlere ulaşabilir ve toplulukla aktif iletişim kurabilirsiniz.
Yeni Özellikler ve Geliştirmeler
Forumumuzda kullanıcı deneyimini artırmak adına son dönemde önemli güncellemeler yapıldı. Artık mobil cihazlardan da sorunsuz gezinebileceğiniz, daha hızlı yüklenen bir arayüzle hizmet veriyoruz. Ayrıca Karanlık Mod özelliğiyle gece geç saatlerde göz yoran parlak ekranlardan kurtulabilirsiniz. Bu modu profil ayarlarınızdan kolayca aktif edebilirsiniz.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Lütfen forum kurallarına uyun. Spam mesajlar, alakasız linkler ve saldırgan içerikler kesinlikle yasaktır. Kurallara uyulmaması durumunda hesaplar uyarı almadan askıya alınabilir. Forumumuzun kalitesini korumak herkesin ortak sorumluluğudur.
Discord Topluluğumuza Katılın!
Forum dışında sohbet etmek, anlık duyurular almak veya sunucu sahipleriyle doğrudan iletişim kurmak isterseniz Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Orada da aynı kalite ve disiplinle hizmet vermeye devam ediyoruz.
Destekleriniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz. Metin2Lobby.com ailesi olarak her zaman yanınızdayız!
— Forum Yönetimi