- Konular
- 52,316
- M2 Yaşı
- 4 yıl 2 ay 17 gün
- Trophy Puan
- 63
- M2 Yang
- 529,254
Selam
"Saltanat tipi" Dalgasına mutlaka rast gelmişsinizdir forumda.
Uzuuun yıllardır oyuncu olarak oynadıktan sonra asla geri dönmemek üzere bırakırken yapabildiğim kadarıyla bir files yaptım
Kendimi amatör görmeme rağmen bence piyasdaki warez olsun olmasın en iyi saltanat tipi fileslardan biri oldu.
Files 7 günde yapılmıştır
Filesın altyapısını bu
Altyapısal bir sıkıntı falan var mı bilmiyorum, online ile denenmemiştir!
GUNCELLEME-V1'ı VE GUNCELLEME-V1.2'yi KONTROL ETMEYI UNUTMAYIN!!
Linkler:"Saltanat tipi" Dalgasına mutlaka rast gelmişsinizdir forumda.
Uzuuun yıllardır oyuncu olarak oynadıktan sonra asla geri dönmemek üzere bırakırken yapabildiğim kadarıyla bir files yaptım
Kendimi amatör görmeme rağmen bence piyasdaki warez olsun olmasın en iyi saltanat tipi fileslardan biri oldu.
Files 7 günde yapılmıştır
Filesın altyapısını bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
aldım,Altyapısal bir sıkıntı falan var mı bilmiyorum, online ile denenmemiştir!
GUNCELLEME-V1'ı VE GUNCELLEME-V1.2'yi KONTROL ETMEYI UNUTMAYIN!!
Giriş yap veya üye ol.
SRCLER VE GAME MYSQL İÇİN GUNCELLEME V1.2 YE GÖZ ATINVirüs totaller:
Full Pack:
Giriş yap veya üye ol.
(YUKARIDAKİ FULL PACKİ İNDİRİP ONUN İÇİNE ATACAKSINIZ!)
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
( navi şifresi sfimposs123 dür.)
Giriş yap veya üye ol.
Virüs totaller
binary:
Giriş yap veya üye ol.
dumpproto
Giriş yap veya üye ol.
game-mysql
Giriş yap veya üye ol.
srcler
Giriş yap veya üye ol.
-Cevherler bitince şamanın hasarı neredeyse 2'ye katlanıyordu, düzeltildi
-Artemisiada skiller art arda atılabiliyordu, büyü hızı düzenlendi
-Artemisia düz vuruş 5-6T giriyordu vs'de çok büyük avantaj sağlıyordu, düzeltildi
-Level sandığından lonca exp alınca çarı direkt 161 yapıyordu ve daha lonca exp alınamıyordu, düzeltildi
-Savaşçı +20 kılıcı gözükmüyordu, düzeltildi
-Yeşil ve mor iksir basınca çıkan etki devam ediyor yazısı düzeltildi
-Krallık izi 1 kere kullanılabiliyordu, düzeltildi
-Savaşçı güçlü vuruş 2. atılışında işlemiyordu, düzeltildi
-Lonca kill counter sistemi eklendi
(Artemisia ve lycan iconları da ekledim sorunsuz çalışır)
-İstek üzerine tavşana kanatları malzeme ile alma questi eklendi
(İstediği item, item miktarı ve verdiği itemi kolaylıkla objects içerisinden 30129 dosyasına girip ayarlayabilirsiniz altyapı olaraktan ekledim bunu. Su taşının kodu 90005 bu arada.)
NOT: BU GUNCELLEMEDEKİ ÖZELLİKLERİN AKTİF OLMASI İÇİN GUNCELLEME V1.2'DE BULUNAN PACK SRC VE GAME MYSQL İNDİRMENİZ GEREKMEKTE!
-Navicat şifre sıfırlayamayan arkadaşlar için şifre = "sfimposs123" olarak değiştirildi
-Saltanat 1-1 artemisia sesleri (Videoda kulaklığımdan dolayı basslı çıkmış normalde öyle değil.)
-Kanatlar sağ tıklanıp değiştirildiğinde 2 tane üst üste gözüküyordu fixlendi
Giriş yap veya üye ol.
-Saltanat uyumlu damagevalue
Giriş yap veya üye ol.
-Oyun seçeneklerinde engellemeler çalışmıyordu bu şekilde düzelttim
Giriş yap veya üye ol.
-Şamanın hasarları 120T cana göre tamamen ayarlandı (İki yetenek sınıfınınki de ayarlı.)
Giriş yap veya üye ol.
-Sorunsuz dragon kapsülü eklendi
-Sura koruma gözükmeme fixlendi, açıkken hasar yiyince sp 0'lanma fixlendi, hasar azaltması büyülü silahta kullanılsın diye en aza indirildi
-Uzak mesafe seçeneği çalışmama fixlendi
-Hava durumu sistemi eklendi (F8)
-Balık adası eklendi
Zamanında yapmıştım elimde kalmıştı ekleyiverdim
Pvp açılmaz
Yüzüğün "Diğer Bölgeler" kısmına ışınlanmak için ekledim
-Kanatları ve dragon kapsülünü aramayın diye satıcıya ekledim
Giriş yap veya üye ol.
Artemisia ve Lycan Detaylı Tanıtım:
Artemisia hayalet skilli buglı olduğundan değiştirildi, Açıldığında 10 saniye boyunca görünmez yapar.
Sorunsuz guiler:
Saltanat şuan bunları kullanmıyor fakat benim oynadığım dönem bunlar vardı.
Zırhlar 1-1 el parlamaları hemen hemen aynıdır 2017-2019 arası saltanat ile.
160 Level üstüne lonca exp vermez 160 başlangıçta lonca exp alındığında loncayı 20 level yapacak kadar verir.
Leveli direkt 300 yapar.
Sadece gerçekten kullanılanları ekledim;
Ajan sistemi öldürmesi 10 dan düşük ölmesi 10 dan yüksek ise karşınıza çıkar,
Ne olur ne olmaz diye direkt sağ tıklayıp ajan seçme seçeneğini de ekledim.
İsteyen yapabilir tüm dosyalar mevcut zaten, envantere interfaceden kemer iconu yaptıştırdım kamufle olması amacıyla bence yeterli oldu.
Bunun dışında kanatlar saltanat boyunda ve hızında çarpar, orak opaktır ve onun da boyu büyüktür.
(İlk paylaşıldığı kadar büyük değil, sonra küçültüldü diye paylaşılan kadar da küçük değil tam saltanat oranındalar.)
İconlar efsunlar ve açıklamalar olabildiğince saltanata benzetilmiştir.
Create ve select illuminadır, sorunsuzdur (arte iconları v.b)
Bu da geçen forumda görüp türkçeleştirdiğim hoşuma giden bir login
120T Cana uyarlı vs yapısı yaptım filesa, bu vs yapısında 500 ila 700 t arası dönüyor en yüksek vuran çarların hasarları
Fakat daha da absürtleştirebilirsiniz.
8006 Yani "Ateşten Ok" kullanıldığında saltanat gibi her yerden eşit vurur, sınırsız ok ve 6. skillde eklidir
01:23'Den izleyebilirsiniz.
120T Cana uyarladığım vs yapısıdır.
Sura karakterinin koruması yediği hasarı azaltmaz böylelikle büyülü silah istenilirse sorunsuz kullanılabilir.
Savaşçı karakterinin güçlü vuruş ve ruh vuruşu menzili arttırılmıştır aynı zamanda ruh vuruşunda saltanat gibi titreme efekti mevcut.
Şamanın hasarlara hiç girişmedim, bunun dışında tüm karakterlerin lycan ve arte dahil büyü hızı düz vuruş hasarı zehir atması hp üretimi yavaşlatması v.b ayarlı
Şebnemler saltanat ile aynı özellikte ayarlanmıştır, item limiti 30K'ya çıkartılmıştır.
-Üşendiğim için leveli kamufle ekledim, fakat bağırma, pm, select ve karakter ekranı gibi 250 yazan çoğu yerden kaldırdım hiç yok diyebiliriz, bence 300 eklemeye gerek yok
-Level yanı icon, ne yıldız halini ne eski halini hiçbir zaman sevmedim, sevemedim bu sebepten ötürü de eklemedim.
-Şebnem efektleri, sol yukarı premium efektlere şebnemler gelmiyor çok mühim gözükmediğinden üşendim, eklemedim.
-Eğer sökmek için değil de sv açmak için kullanacaksanız renkli çapraz ve kostüm eklemeniz gerekli sadece normal çaprazları ekledim.
-Şaman hasarları ayarsız.
-Farm mapleri yok.
-Kanatı çok güzel kamufle ettim yazmasam fark etmez bile çoğu kişi, fakat bu socketinin eksik olduğu gerçeğini değişmiyor
-item_names.txt'de isimler eksik, item yerden alınınca değişik bi yazı yazıyor aşağıda son anda aklıma geldi isteyen ekleyebilir.
-Yeşil & mor pot basıldığında BU_ETKI_DEVAM_EDIYOR yazıyor onu da şimdi fark ettim 2dk halledersiniz.
Kullanacak olduğunu sanmam
Fakat varsa, şimdiden güle güle kullansın.
Onun dışında içinedeki bir şeyi sökmek isteyen varsa özelden yazabilir.
Hayırlı olsun.
EN GELİŞMİŞ SALTANAT TİPİ SERVER IMPOSS-SF ÖLÜ PİYASAYA SON DARBE
Metin2, uzun yıllardır Türk oyuncuların vazgeçilmez oyunlarından biri konumunda. Özellikle özel sunucularla devam eden bu nostaljik MMORPG, hâlâ büyük bir hayran kitlesine sahip. Bu doğrultuda, Saltanat tipi sunucular da Metin2 camiasında önemli bir yere sahiptir. Bu bağlamda, IMPOSS-SF adlı sunucu, hem oyun mekaniği hem de teknik altyapı anlamında oldukça dikkat çekici bir yapıya sahip. Bu yazıda, IMPOSS-SF'nin sunduğu yenilikleri, özelliklerini ve neden 'ölü piyasaya son darbe' olarak nitelendirildiğini inceleyeceğiz.
IMPOSS-SF Nedir?
IMPOSS-SF, Saltanat tipi bir Metin2 özel sunucusudur. Sunucu, 1-99, 1-105 gibi seviye aralıklarında oynanabilen sistemlere sahiptir. Aynı zamanda Metin2 Global etkisiyle, yabancı oyuncuların da ilgisini çekecek şekilde tasarlanmıştır. Sunucu, hem deneyimli oyuncular hem de yeni başlayanlar için çeşitli avantajlar sunar. Özellikle antika ve güçlü item sistemleriyle dikkat çeker.
Teknik Altyapı ve Güvenlik
IMPOSS-SF, güçlü bir sunucu altyapısıyla desteklenmektedir. Sunucu, sürekli güncellenen ve geliştirilen sistemlerle oyunculara kesintisiz bir oyun deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca, Metin2 AC ve gelişmiş Rascal AC sistemleriyle korunmaktadır. Bu sayede hile kullanımı minimum seviyeye indirgenmiş ve adil bir oyun ortamı sağlanmıştır. Bu güvenlik önlemleri, oyuncuların güvenle vakit geçirebileceği bir ortam oluşturur.
Özellikler ve Yenilikler
Sunucu, Saltanat tipi sunuculara has olanaklara ek olarak, bazı özelleştirilmiş sistemlere sahiptir. Bu sistemler arasında;
- Gelişmiş PK Sistemi
- Sınırsız Seviye Yükseltme
- Akıllı NPC ve Görev Sistemleri
- Antika ve Efsane Item Drop Oranları
- Turnuvalar ve Etkinlikler
gibi birçok yenilik sayılabilir. Bu sistemler, oyuncuların sıkılmadan uzun süre oynamasını sağlar. Aynı zamanda, Metin2 Private Server Tanıtım platformlarında da oldukça popülerdir.
Neden IMPOSS-SF?
IMPOSS-SF, diğer Saltanat sunucularından farklı olarak;
- Dengeli Oyun Mekaniği
- Hızlı Destek Hizmeti
- Kaliteli Grafik ve Ses Efektleri
- Topluluk Odaklı Gelişim
özelliklerini barındırmaktadır. Tüm bu avantajlar, onu 'ölü piyasaya son darbe' yapmaya yetmiştir. Oyun içi ekonomi sistemi de oldukça dengelidir. Oyuncular, Metin2 Online dünyasında eksiksiz bir deneyim yaşamak istiyorsa, IMPOSS-SF tercih edilmelidir.
Sonuç
IMPOSS-SF, Saltanat tipi Metin2 sunucuları arasında öne çıkan bir yapıya sahiptir. Gelişmiş güvenlik önlemleri, dengeli oyun mekaniği ve kaliteli içerik sunumuyla dikkat çeker. Metin2 Lobby olarak, bu sunucuyu denemek isteyen oyuncular için önerilerimizden biridir. IMPOSS-SF, hem nostalji hem de yenilik arayan oyuncular için ideal bir tercihtir.
THE MOST ADVANCED SULTANATE-TYPE SERVER IMPOSS-SF DELIVERS THE FINAL BLOW TO THE DEAD MARKET
Metin2 remains one of the most beloved games among Turkish players for many years. Particularly through private servers, this nostalgic MMORPG continues to have a large fanbase. In this context, Sultanate-type servers hold a significant place within the Metin2 community. With that in mind, the server named IMPOSS-SF stands out with its impressive game mechanics and technical infrastructure. In this article, we will examine the innovations, features of IMPOSS-SF, and why it is described as 'the final blow to the dead market.'
What is IMPOSS-SF?
IMPOSS-SF is a Sultanate-type Metin2 private server. The server supports various level ranges such as 1-99 and 1-105. Influenced by Metin2 Global, it is also designed to attract international players. The server offers several advantages for both experienced and new players alike. Notably, it attracts attention with its antique and powerful item systems.
Technical Infrastructure and Security
IMPOSS-SF is supported by a powerful server infrastructure. It aims to provide uninterrupted gameplay through constantly updated and improved systems. Additionally, it is protected by Metin2 AC and advanced Rascal AC systems. Thus, cheating attempts are minimized, ensuring a fair gaming environment. These security measures create a safe space where players can enjoy the game with confidence.
Features and Innovations
In addition to the standard offerings of Sultanate-type servers, IMPOSS-SF includes some customized systems. Among these are:
- Advanced PK System
- Unlimited Level-Up Options
- Smart NPCs and Quest Systems
- High Antique and Legendary Item Drop Rates
- Tournaments and Events
These systems allow players to enjoy long hours of engaging gameplay without boredom. Moreover, the server is quite popular on Metin2 Private Server Introduction platforms.
Why IMPOSS-SF?
IMPOSS-SF distinguishes itself from other Sultanate servers by offering:
- Balanced Game Mechanics
- Fast Support Services
- High-Quality Graphics and Sound Effects
- Community-Focused Development
All these advantages make it 'the final blow to the dead market.' Its in-game economy system is also well-balanced. Players looking to experience a complete journey in the world of Metin2 Online should consider IMPOSS-SF.
Conclusion
IMPOSS-SF possesses a standout structure among Sultanate-type Metin2 servers. With its advanced security measures, balanced gameplay mechanics, and high-quality content, it captures attention. As Metin2 Lobby, it is one of our top recommendations for players wanting to try this server. IMPOSS-SF is an ideal choice for players seeking both nostalgia and innovation.