Sadece başlık ve model birbirinden ayrıldı
İkisini ayrı olarak ekleyebilirsiniz.
İkisini ayrı olarak ekleyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ezio Kostümü [5 Karakter + 2 Cinsiyet] - Başlıksız Modeller [Güncellendi]
Metin2 Lobby olarak sunulan bu özel kostüm seti, Metin2 oyununda karakterinizi dönüştürmek isteyen oyuncular için harika bir fırsat. Ezio kostümü, Assassin’s Creed serisinin iconic karakterlerinden biri olan Ezio Auditore’ye esinlenerek tasarlanmıştır. Bu kostüm sayesinde hem görsel olarak farklı bir deneyim yaşarsınız hem de karakterinize özgün bir hava katabilirsiniz.
Kostümün Özellikleri:
Bu kostüm paketi toplamda 5 karakter için uygundur ve her biri iki farklı cinsiyette (toplamda 7 model) mevcuttur. Her model, yüksek detay seviyesiyle oluşturulmuştur. 3D modelleme konusunda uzman ekipler tarafından titizlikle hazırlanmış ve Metin2 oyun motoruna uyumlu hale getirilmiştir. Kostüm, karakterinizi tamamen Ezio Auditore’ye dönüştürür. UV mapping işlemi eksiksiz yapılmıştır. Texture kalitesi yüksek tutulmuş, bu sayede modelin oyun içinde gerçekçi görünmesi sağlanmıştır.
Nasıl Kurulur?
Modelin kurulumu oldukça basittir. Öncelikle model dosyasını indirin. Ardından gr2[/COORD] formatında olan dosyaları Metin2 client klasöründe ilgili konumlara kopyalayın. Texture dosyaları da aynı şekilde uygun klasöre aktarılmalıdır. Eğer Blender ya da 3DS Max gibi yazılımlarla çalışmayı planlıyorsanız, modelin mesh yapısı kolayca düzenlenebilir şekilde sunulmuştur. Rigging işlemleri tamamlanmış durumdadır. Animasyon uyumu test edilmiştir.
Desteklenen Formatlar:
Metin2 oyununda kullanılmak üzere özel olarak optimize edilmiş GR2 ve Granny3D formatlarında sunulmuştur. Ayrıca Blender ve 3DS Max ortamlarında düzenlenebilir şekilde de ekstra dosyalar verilmiştir. Model replace işlemleri için idealdir. Mevcut karakterinizi koruyarak sadece kostümü değiştirebilirsiniz.
Kullanım Alanları:
Bu kostüm seti özellikle custom model arayan oyuncular, visual mod yapan geliştiriciler ve Metin2 sunucularında özgün içerik sunmak isteyen yöneticiler için uygundur. Kostüm, karakterinizi sadece savaş sırasında değil, günlük aktivitelerde de farklı hissettirecektir. NPC model veya monster model olarak da adaptasyonu mümkündür.
Yeni Güncelleme Detayları:
Bu güncelleme ile birlikte kostüm setine 2 yeni cinsiyet modeli daha eklenmiştir. Toplamda 7 karakter modeli artık mevcuttur. Model dokuları iyileştirilmiş, bazı küçük hatalar giderilmiştir. Texture çözünürlüğü artırılmış ve UV haritaları yeniden düzenlenmiştir. Bu sayede modelin oyun içindeki performansı ve kalitesi artmıştır.
Sonuç:
Ezio kostümü, Metin2 oyununda karakterinizi özgün ve güçlü göstermek isteyen herkes için harika bir tercihtir. Yüksek kaliteli model yapısı, doğru bone ve animation uyumu ile dikkat çeker. Metin2 Lobby olarak bu kostüm seti, Metin2 model edit ve Metin2 3D modelleme konularında uzmanlaşmış kullanıcılar için önemli bir içeriktir.
Ezio Costume [5 Characters + 2 Genders] - Titleless Models [Updated]
Metin2 Lobby presents this special costume set for players who want to transform their characters in Metin2. The Ezio costume, inspired by Ezio Auditore from the Assassin’s Creed series, allows you to experience a different visual atmosphere while adding a unique flair to your character.
Features of the Costume:
This costume package supports 5 characters and includes two different gender versions per character (7 models in total). Each model has been crafted with high detail levels by experienced 3D modeling teams and adapted to be compatible with the Metin2 game engine. The costume fully transforms your character into Ezio Auditore. UV mapping has been completed thoroughly. The texture quality is kept high to ensure realistic appearance within the game.
Installation Guide:
Installing the model is simple. First, download the model file. Then copy the GR2-formatted files into the appropriate directories within the Metin2 client folder. The texture files must also be placed in their corresponding folders. If you plan to work with software like Blender or 3DS Max, the mesh structure of the model is designed to be easily editable. Rigging processes are already completed, and animation compatibility has been tested.
Supported Formats:
The costume is optimized specifically for use in Metin2 and provided in GR2 and Granny3D formats. Additionally, extra files are included for editing in Blender and 3DS Max environments. It is ideal for model replace operations. You can switch only the costume while keeping your existing character.
Usage Areas:
This costume set is particularly suitable for players seeking custom models, developers creating visual mods, and server administrators wanting to provide unique content in Metin2 servers. The costume enhances your character's appearance not only during combat but also during everyday activities. Adaptation as an NPC model or monster model is also possible.
Update Details:
With this update, 2 additional gender models have been added to the costume set. Now a total of 7 character models are available. Model textures have been improved, and minor errors fixed. Texture resolution has been increased and UV maps reorganized. This enhances both performance and quality of the model in-game.
Conclusion:
Ezio costume is an excellent choice for anyone wanting to make their character stand out uniquely and powerfully in Metin2. With its high-quality model structure, correct bone and animation compatibility, it draws attention. As Metin2 Lobby, this costume set is an important resource for users specialized in Metin2 model editing and Metin2 3D modeling.