Öncelikle Merhaba! ,
Gallus2'yi sizlerle paylaşmış olmamın nedeni aşağıda ki şahısların bana karşı yapmış olduğu saygısızlıkları ve yanlış tutumlarıdır.
Bu şahıslar kendilerini çok iyi biliyorlar adlarını söylemeyeceğim neden bu dosyaları paylaşma gereği duydum onun izahını yapacağım.
Benim ses tonum , yaşım , kilom kısacası benim fiziğimle dalga geçtiler. Ama bana (Ege şunuda yap şu sistemi yap ekle şeytan kulesinin sorunlarını çöz kat sorunu var &
bana kocaman listeler atmayı ve ege bunlar yapılacak şu sistemler eklenecek demesini çok iyi biliyorlar oyun açıldıktan sonra yönetimin oyuna girip oyunu" Oyun tutmadığı için arkadaşlarla karar aldık " diyerek kapatan bir oyun yöneticisi
Sizin istekleriniz bitmez
Gereken neyse hep ben yaptım hep ben çözdüm bir kere bile kafa yormadınız auto patcheri bile kafama kaktınız.
Oda yetmemiş gibi discordda hakaretler yiyorum. O gün bile dedimki sistemlerde açık veya sorun varsa bakalım dedim ısrarla ve ısrarla " Oyun açıldıktan sonra güncelleme olarak veririz" dediniz ve oyun elimizde patladı. Doyumpaperde birkaç slot kesin oyun buga giriyor metin kesin ch atıyor işin komik tarafıysa
yang ve oyunun dropları + olarak örümcek zindanında slotlar az çıkıyor okadar kötü bir oyun ki oynatılan bu oyunda chatte sürekli yazıyorlar
GM Event aç aç diye oyuncular içlerini yiyip bitiriyor gm kafasına bile takmıyor böyle bir oyun zaten tutmaz. Tutmasını beklemekte ayrı bir saçmalıktır.
Ben bu gallus işine severek başladım üzülerek bitirdim.
Fakat şuan bunları yazıyorken bile sinirliyim.
Ne yaptıysam bu server files için yaptım ama olmuyor işte ne yapsan yaranamıyorsun ne yapsan elinde kalıyor bu böyle uzadıda uzar gider.
Yazacağım ve söyleyeceğim aslında okadar çok şey varki genede söz etmiyorum.
<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
" loading="eager"></iframe>
MySQL ;
Game ;
Sourceler ;Gallus2'yi sizlerle paylaşmış olmamın nedeni aşağıda ki şahısların bana karşı yapmış olduğu saygısızlıkları ve yanlış tutumlarıdır.
Bu şahıslar kendilerini çok iyi biliyorlar adlarını söylemeyeceğim neden bu dosyaları paylaşma gereği duydum onun izahını yapacağım.
Benim ses tonum , yaşım , kilom kısacası benim fiziğimle dalga geçtiler. Ama bana (Ege şunuda yap şu sistemi yap ekle şeytan kulesinin sorunlarını çöz kat sorunu var &
bana kocaman listeler atmayı ve ege bunlar yapılacak şu sistemler eklenecek demesini çok iyi biliyorlar oyun açıldıktan sonra yönetimin oyuna girip oyunu" Oyun tutmadığı için arkadaşlarla karar aldık " diyerek kapatan bir oyun yöneticisi
Sizin istekleriniz bitmez
Gereken neyse hep ben yaptım hep ben çözdüm bir kere bile kafa yormadınız auto patcheri bile kafama kaktınız.
Oda yetmemiş gibi discordda hakaretler yiyorum. O gün bile dedimki sistemlerde açık veya sorun varsa bakalım dedim ısrarla ve ısrarla " Oyun açıldıktan sonra güncelleme olarak veririz" dediniz ve oyun elimizde patladı. Doyumpaperde birkaç slot kesin oyun buga giriyor metin kesin ch atıyor işin komik tarafıysa
yang ve oyunun dropları + olarak örümcek zindanında slotlar az çıkıyor okadar kötü bir oyun ki oynatılan bu oyunda chatte sürekli yazıyorlar
GM Event aç aç diye oyuncular içlerini yiyip bitiriyor gm kafasına bile takmıyor böyle bir oyun zaten tutmaz. Tutmasını beklemekte ayrı bir saçmalıktır.
Ben bu gallus işine severek başladım üzülerek bitirdim.
Fakat şuan bunları yazıyorken bile sinirliyim.
Ne yaptıysam bu server files için yaptım ama olmuyor işte ne yapsan yaranamıyorsun ne yapsan elinde kalıyor bu böyle uzadıda uzar gider.
Yazacağım ve söyleyeceğim aslında okadar çok şey varki genede söz etmiyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
bu oyunun sitesidir ve devre dışıdır.<iframe allowfullscreen="" scrolling="no" style="background:url(
Giriş yap veya üye ol.
) 50% 50% / cover" src="
MySQL ;
Giriş yap veya üye ol.
Game ;
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Pack ;
Giriş yap veya üye ol.
Client Source ;
Giriş yap veya üye ol.
Virüstotaller ;
Client Source :
Game Source :
Binary(Pack) ;
Game ;
MySQL ;
Giriş yap veya üye ol.
Eksik Extern :
Giriş yap veya üye ol.
Oyun içi resim eklenmiştir ;
Giriş yap veya üye ol.
Gallus2 Server Files – Metin2 Özel Sunucu Dosyalarının Yükselen Yıldızı
Metin2 özel sunucu dünyasında her geçen gün yeni server dosyaları ortaya çıkıyor. Bu dosyalardan biri olan Gallus2 Server Files son dönemde topluluk tarafından oldukça dikkat çekiyor. Özellikle Türkçe konuşulan bölgelerde ve uluslararası platformlarda hızla popülerleşen bu yapı stabilite, güvenlik ve modern özellikler açısından öne çıkıyor. Bu makalede Gallus2 Server Files’in detaylarına, sunduğu avantajlara ve neden tercih edilmesi gerektiğine dair kapsamlı bilgiler bulacaksınız.
Gallus2 Nedir?
Gallus2 Metin2 oyun motoruna dayalı olarak geliştirilmiş özel sunucu dosyalarıdır. Temel amacı orijinal oyundaki bazı eksiklikleri gidermek, daha akıcı bir deneyim sunmak ve sunucu sahiplerine geniş özelleştirme imkanları sağlamaktır. Gallus2 dosyaları genellikle 1-99 1-105 veya 1-120 gibi seviye aralıklarını destekleyen global PvP sunucular için optimize edilmiştir.
Dikkat: Gallus2 dosyaları açık kaynaklı değildir ve genellikle belirli geliştirici grupları tarafından paylaşılmaktadır. Bu nedenle lisans ve kullanım koşullarına dikkat etmek büyük önem taşır.
Neden Gallus2 Tercih Edilmeli?
1. Güncel Anti-Cheat Sistemleri: Gallus2 hilelere karşı güçlü koruma mekanizmaları içerir. Bu sayede公平 oyun ortamı sağlanır ve oyuncu memnuniyeti artar.
2. Kolay Kurulum ve Dokümantasyon: Dosyalar genellikle net kurulum rehberleriyle birlikte gelir. Linux tabanlı sistemlerde bile sorunsuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir.
3. Modern Özellikler: Gallus2 NPC mağazaları otomatik görev sistemleri gelişmiş PvP arenaları ve özel item setleri gibi yenilikçi içerikler barındırır.
4. Topluluk Desteği: Gallus2 etrafında aktif bir Discord ve forum topluluğu oluşmuştur. Sorun yaşandığında hızlı destek alınabilir.
Gallus2 ile Uyumlu Sunucu Türleri
Bu dosyalar özellikle aşağıdaki sunucu türleri için uygundur:
- PvP Odaklı Sunucular:[/COLOR] Dengeli sınıf sistemleri ve eşit fırsatlar sunar.
- Global Sunucular:[/COLOR] Farklı ülkelerden oyuncuları bir araya getiren yapılar için idealdir.
- Event Tabanlı Sunucular:[/COLOR] Haftalık turnuvalar ve özel etkinlikler için esnek altyapı sağlar.
Uyarı: Gallus2 dosyalarını kullanmadan önce mutlaka Metin2Lobby.com üzerindeki güncel duyuruları ve kullanıcı yorumlarını inceleyin. Yanlış kurulum veya lisanssız kullanım sunucunuzun kapatılmasına neden olabilir.
Sonuç
Gallus2 Server Files Metin2 özel sunucu sahipleri için günümüzün en dengeli ve güvenilir çözümlerinden biridir. Hem teknik altyapısı hem de kullanıcı deneyimiyle fark yaratmayı hedefleyen bu dosyalar Metin2Lobby.com üzerinden tanıtımını yapmış birçok sunucu tarafından tercih edilmektedir. Eğer kendi sunucunuzu kurmayı düşünüyorsanız Gallus2 kesinlikle göz önünde bulundurmanız gereken bir seçenektir.
Gallus2 Server Files – The Rising Star of Metin2 Private Server Packages
In the world of Metin2 private servers new server packages emerge every day. Among them Gallus2 Server Files has recently drawn significant attention from the community. Gaining rapid popularity especially in Turkish-speaking regions and international platforms this package stands out for its stability security and modern features. In this article you will find comprehensive details about Gallus2 Server Files its advantages and why it deserves your consideration.
What Is Gallus2?
Gallus2 consists of custom server files built upon the Metin2 game engine. Its primary goal is to address shortcomings in the original game deliver a smoother gameplay experience and offer extensive customization options for server owners. Gallus2 files are typically optimized for global PvP servers supporting level ranges such as 1-99 1-105 or 1-120.
Note: Gallus2 files are not open-source and are usually distributed by specific developer groups. Therefore paying close attention to licensing and usage terms is crucial.
Why Choose Gallus2?
1. Up-to-Date Anti-Cheat Systems: Gallus2 includes robust anti-cheat mechanisms ensuring fair play and boosting player satisfaction.
2. Easy Installation and Documentation: The package typically comes with clear setup guides and is optimized to run smoothly even on Linux-based systems.
3. Modern Features: Gallus2 offers innovative content such as NPC shops automated quest systems advanced PvP arenas and unique item sets.
4. Community Support: An active Discord and forum community has formed around Gallus2 enabling quick assistance when issues arise.
Server Types Compatible with Gallus2
These files are particularly suitable for the following server types:
- PvP-Focused Servers: Offers balanced class systems and equal opportunities.
- Global Servers: Ideal for bringing together players from different countries.
- Event-Based Servers: Provides a flexible infrastructure for weekly tournaments and special events.
Warning: Before using Gallus2 always review the latest announcements and user feedback on Metin2Lobby.com. Incorrect installation or unauthorized usage may result in your server being shut down.
Conclusion
Gallus2 Server Files represent one of the most balanced and reliable solutions available today for Metin2 private server owners. With both its technical foundation and player experience in mind this package is already preferred by numerous servers promoted on Metin2Lobby.com. If you are considering launching your own server Gallus2 is definitely an option worth serious consideration.