Merhaba arkadaşlar
İletişim: pvpadresim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
isteyenler bana ulaşsın.İstediğiniz filesi sorunsuz yapabilirim.İletişim: pvpadresim
İstek Üzerine Files Kodlaması YAPIYORUM!
Merhaba Metin2Lobby.com ziyaretçileri! Bu yazıda, özel istekleriniz doğrultusunda Metin2 oyun dosyaları (files) üzerinde profesyonel düzeyde kodlama hizmeti sunduğumu duyurmak istiyorum. Eğer bir Metin2 private server geliştiricisiyseniz ve sunucunuz için özelleştirilmiş içeriklere ihtiyacınız varsa, doğru yerdesiniz.
Neler Yapabiliyorum?
Metin2 dünyasında files (oyun içi kaynak dosyaları) sunucunuzun kalbidir. İster yeni bir PvP sistemi eklemek, ister özel NPC’ler tasarlamak ya da mevcut item özelliklerini değiştirmek isteyin — hepsi mümkün! Aşağıda desteklediğim bazı başlıca alanları sıraladım:
- Özel quest yazımı ve entegrasyonu
- Item, mob ve NPC modifikasyonları
- Dungeon ve alan özelleştirmeleri
- Sistem dengesi ayarlamaları (örneğin PvP denge, drop oranları)
- Virtual PC (VPC) uyumlu VE file düzenlemeleri
DİKKAT: Sadece temel değişikliklerle yetinmiyoruz. İhtiyacınız olan sistem ne kadar karmaşıksa, çözümümüz de o kadar detaylı olur. Ancak her zaman stabilite ve performans önceliğimizdir.
Neden Bana Ulaşmalısınız?
Metin2Lobby.com topluluğu olarak uzun yıllardır bu alanda faaliyet gösteriyor ve yüzlerce sunucuya destek verdik. Kodlamalarımız sadece çalışır değil, aynı zamanda temiz, sürdürülebilir ve güncellemelere uygun şekilde hazırlanır. Ayrıca tüm çalışmalar güvenli ve yedekli bir ortamda test edilir.
İletişim kurmak için forum üzerinden özel mesaj atabilir veya ilgili duyuru başlıklarına yorum bırakabilirsiniz.