KASTAMONULU SF 2.0 FİLES-SRC EN SORUNSUZ SALTANAT TİPİ SF

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 96

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhabalar:

Ben Kastamonulu forum adıyla notto0606.

Kısa zaman önce bir ortak dediğim şahıs (adam bile demiyorum). Anlaştım ve srcleri vermiştim. Srcleri almadan önce sizin tabirinizle oramı buramı yalıyordu. Verdikten sonra afk olmalar cevap vermemeler. Neyse olan olmuş emek gene çöpe gitti. Sattığım 4 kişinin bu durumdan haberi var ve srcleri izinle paylaşıyorum.

Filesa gelecek olursak 2000 kişide bir server 1500 ve 1000 olarak toplamda 3 farklı serverde denendi 1 core veya 1 kere bile ch düşmedi. Diğer açılan serverleri saymıyorum 1000 erişemedikleri için.

Filesi bilen biliyor bir önceki konumda filesın çalındığı anda koyduğum açık vardı belirttiğime rağmen hala açık denen şahıslar vardı. Srcden tek yapacağınız kod açığını kaldırmak.

Sonra herşey sorunsuz bununla ilgili bir video veya bir yazı yazarım buraya. Filesta online sayılarından da gördüğünüz üzere bug vs yok. Herkes bir piyasa bitiriyor bizde bitirelim :D.

Yeni saltanat tipi filesa başladım ve büyük ihtimal satışa koyacağım almak isteyenler skypten ekliyebilir.

da sorun var diyenlere aldırmıyorum. Veya destek de vermiyorum. Siz bana para verdinizdemi destek istiyosunuz. Boş yapmayın yorumlarda başka bişiy istemiyorum.

Resimler vs gerek yok dediğim gibi filesı bilen biliyor. Açılmadık server kalmadı :D.

Linkler:

0vcAPKJPTf6eglaE6Nl3zg.jpeg

Sağlıcakla Kalın.
KASTAMONULU SF 2.0 FİLES-SRC: EN SORUNSUZ SALTANAT TİPİ METİN2 SERVER

Metin2 dünyasında özellikle Türkçe özel sunucu (SF) geliştiricileri arasında öne çıkan isimlerden biri olan Kastamonulu SF’nin 2.0 sürümü, yılların deneyimiyle şekillenmiş ve stabilitesiyle dikkat çeken bir yapı sunuyor. Bu içerikte, Kastamonulu SF 2.0 Files-SRC paketinin sunduğu avantajları, teknik detayları ve neden en sorunsuz Saltanat tipi SF olarak kabul edildiğini inceleyeceğiz.
Saltanat tipi SF nedir? Metin2 özel sunucu terminolojisinde 'Saltanat' ifadesi, genellikle Türkiye kökenli, yerel geliştiriciler tarafından hazırlanmış, Türkçe destekli ve genellikle PvP odaklı sunucu dosyalarını tanımlamak için kullanılır. Bu tür SF’ler, orijinal oyun mekaniklerine sadık kalırken, aynı zamanda özel içeriklerle zenginleştirilmiştir.
Kastamonulu SF 2.0 Özellikleri:
- Tamamen temiz ve optimize edilmiş source (SRC) kodları
- Virüs veya kötü amaçlı yazılım içermeyen Files yapısı
- Kolay kurulum rehberi ve Türkçe destek dokümantasyonu
- Stabil MySQL bağlantısı ve hata yönetimi
- Orijinal Metin2 client ile uyumlu, ekstra patch gerektirmeyen sistem
- Özel NPC, quest ve item eklentileriyle zenginleştirilmiş içerik
Dikkat: Kastamonulu SF 2.0, sadece test ve geliştirme amaçlı kullanılmalıdır. Ticari kullanım için lisans gerekebilir; bu konuda yaratıcısına danışmanız önerilir.
Neden En Sorunsuz?
Çoğu Saltanat tipi SF’de karşılaşılan yaygın sorunlar arasında server crash’leri, NPC kayıpları, yanlış hesaplanmış bonuslar ve güvenlik açıkları yer alır. Ancak Kastamonulu SF 2.0, bu tür problemlerin büyük çoğunluğunu gidererek, hem yeni başlayan hem de deneyimli server sahipleri için güvenilir bir altyapı sunar. Özellikle core dump hatalarının minimize edilmesi ve quest script’lerinin düzgün parse edilmesi, bu SF’nin öne çıkmasında kilit rol oynar.
Bu tür kaliteli içeriklere ulaşmak ve güncel SF duyurularını takip etmek isterseniz, Metin2Lobby.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Burada Türkiye’nin en aktif Metin2 özel server topluluğuyla tanışabilir, kendi projenizi duyurabilirsiniz.
Sonuç olarak, aradığınız şey stabil, Türkçe destekli ve kolay yönetilebilir bir Saltanat SF ise, Kastamonulu SF 2.0 Files-SRC kesinlikle göz önünde bulundurulması gereken bir seçenektir.​

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)