Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KUZEY2 YASAKLI TAKTİKLE +9 SİYAH ÇELİK BASTIM ! FARKLI ŞANS | Metin2 KUZEY2 #325

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 2

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
49,408
M2 Yaşı
3 yıl 11 ay 15 gün
Trophy Puan
48
M2 Yang
500,059

KUZEY2 YASAKLI TAKTİKLE +9 SİYAH ÇELİK BASTIM ! FARKLI ŞANS | Metin2 KUZEY2 #325

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Merhaba sevgili Metin2 oyuncuları!

Bugün sizlerle, KuzeY2 sunucusunda (KuzeY2 #325) uyguladığım benzersiz ve yasaklı taktikle nasıl +9 siyah çelik bastırmayı başardığımı anlatacağım. Bu rehber sadece başarı hikayesi değil, aynı zamanda oyunculara riskli ama etkili yöntemler sunan bir rehber niteliğindedir. Tabii ki bu tür taktikler sunucu kurallarına göre değişiklik gösterebilir; bu yüzden her zaman metin2lobby.com adresinden güncel kuralları kontrol etmeyi unutmayın.

Yasaklı Taktik Nedir?
KuzeY2'de bazı taktikler, özellikle eşya bastırma sırasında kullanılan 'lag manipülasyonu', 'zamanlama hilesi' veya 'sunucu senkronizasyon bozukluğu' gibi yöntemler genellikle yasak kabul edilir. Ancak ben bu sefer farklı bir yaklaşım kullandım: oyun içi mekanikleri tam tersinden kullanarak sistemde bir 'boşluk' yarattım. Bu yöntem, eşyayı bastırırken belirli bir saniye diliminde ekran yenileme hızını (FPS) düşürüp, aynı anda birden fazla bastırma komutu göndererek sunucunun karşılık vermesini engelledi.

Başarı Adımları:
1. Öncelikle siyah çelik eşyasını envanterime yerleştirdim ve yeterli miktarda bazlama taşı hazır hale getirdim.
2. Oyun ayarlarından grafik kalitesini minimuma indirerek FPS’i %40'a kadar düşürdüm.
3. Bastırma ekranına geçmeden önce internet bağlantımı geçici olarak kesip tekrar bağladım (bu, sunucu ile olan senkronizasyonu bozmak için kritikti).
4. Bastırma butonuna 3 saniye içinde 7 kez hızlıca tıkladım — bu, normalde hata vermesi gereken bir durumdu.
5. Sonuç: +9 siyah çelik başarıyla bastırıldı! Ekranda yeşil ışık yanıp 'Bastırma Başarılı' yazısı belirdi.

Neden Bu Taktik Çalıştı?
KuzeY2 #325 sunucusu, yüksek trafik anlarında bazı gecikmeler yaşıyor. Bu gecikmeyi bilerek kullandım. Ayrıca, metin2lobby.com üzerinden paylaşılan topluluk verilerine göre, bu tür taktiklerin %12 oranında başarılı olduğu tespit edilmişti. Ben de bu istatistiği kırdım!

Video ve Fotoğraf Ekleri:[/BR][/BR]🎥 Bastırma sürecinin tamamını görmek için tıklayın
📸 +9 siyah çelik ekran görüntüsü

Websitemizin Önemi
Metin2Lobby.com, sadece bir oyun sitesi değil; Metin2 topluluğunun kalbi burasıdır. Güncel sunucu bilgilerinden, taktik rehberlerine, eşya fiyatlarından canlı destek kanallarına kadar her şey burada toplanmış durumda. Özellikle KuzeY2 gibi popüler sunucularda yaşanan güncellemeler, hatalar veya yeni yasaklar anında metin2lobby.com’de duyurulur. Bu yüzden her oyuncu, stratejilerini geliştirmek veya riskli hamleler yapmadan önce mutlaka bu siteyi ziyaret etmelidir.

Uyarı: Bu tür taktikler sunucu yöneticileri tarafından fark edilirse hesap askıya alınabilir veya kalıcı olarak banlanabilirsiniz. Kendi riskinizi alarak kullanın ve her zaman KuzeY2 kurallarını okuyun.

'Başarı, cesaretle değil, akıllıca risk almakla gelir.'

I ENCHANTED +9 BLACK STEEL USING A BANNED TACTIC IN KUZEY2! DIFFERENT LUCK | Metin2 KUZEY2 #325

Hello dear Metin2 players!

Today, I will share how I successfully enchanted +9 black steel in the KuzeY2 server (KuzeY2 #325) using a unique and banned tactic. This guide is not just a success story—it’s also a resource offering risky yet effective methods to players. Of course, such tactics may vary depending on server rules; therefore, always check the latest rules at metin2lobby.com before attempting anything.

What Is a Banned Tactic?
In KuzeY2, certain tactics—especially those involving 'lag manipulation,' 'timing exploits,' or 'server synchronization glitches' during item enchanting—are generally considered prohibited. However, this time I used a different approach: I exploited the game mechanics in reverse to create a 'gap' in the system. This method involved lowering my screen refresh rate (FPS) at a critical moment during enchanting and sending multiple enchant commands simultaneously to prevent the server from responding properly.

Steps to Success:
1. First, I placed the black steel item in my inventory and prepared enough enchant stones.
2. I reduced the graphics quality to minimum in game settings, dropping my FPS by up to 40%.
3. Just before entering the enchantment screen, I temporarily disconnected and reconnected my internet (this was crucial to disrupt synchronization with the server).
4. I clicked the enchant button 7 times rapidly within 3 seconds—something that would normally trigger an error.
5. Result: +9 black steel was successfully enchanted! A green light flashed on screen with the message 'Enchantment Successful'.

Why Did This Tactic Work?
The KuzeY2 #325 server experiences minor delays during high-traffic periods. I intentionally exploited this lag. Additionally, community data shared via metin2lobby.com indicated that such tactics had a 12% success rate—and I beat those odds!

Video and Screenshot Attachments:[/BR][/BR]🎥 Click here to watch the full enchantment process
📸 +9 black steel screenshot

The Importance of Our Website
Metin2Lobby.com is not just a gaming site—it’s the heart of the Metin2 community. From up-to-date server information and tactical guides to item prices and live support channels, everything is centralized here. Especially for popular servers like KuzeY2, updates, bugs, or new bans are announced instantly on metin2lobby.com. Therefore, every player should visit this site before developing strategies or attempting risky moves.

Warning: If server administrators detect such tactics, your account may be suspended or permanently banned. Use them at your own risk and always read the KuzeY2 rules.

'Success doesn’t come from courage alone—it comes from taking smart risks.'

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri