Marek38 Filesi-AsilZade0212 Hazır Vhdsi çıktı! -Freebsd 9.2 Mysql 5.5 GünceL LiB !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 90

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

Arkadaşlar yukarıdaki filesin hatasız kurulumlu olduğu freebsd 9.2 ve mysql 5.5 sürümlü güncel liblerinde olduğu hazır vhdli halini paylaşıyorum.
GM Hesaplara girebilirsiniz.Bunun için kısıtlamalar kaldırıldı.
Tek yapmanız gereken vhdyi başlatıp sysinstall ayarlarını ayarladıktan sonra oyuna start vermek ve V3 klasöründen serverip.cfg yi kendi ipinize göre düzenlemek.
Küçük ayarlar yaptım bunlar zaten konuda paylaşıldı ancak bunlarla uğraşmak istemeyenler için sorunsuz bu vhdyi paylaşıyorum.
Bu küçük ayarlar;
Configler gm eklemeye açık olarak yapılmıştır.Yani hepsinin gmhostkontrolü: 0 dır.
Navicat gm hesap açmada sorun çıkartan mcoip'si localhost'a ayarlanmıştır.Tüm gm hesaplara sorunsuz girebililirsiniz.

Giriş:
Login: root
Password: rakonda

813Yzd.png</h4><a href=&quot;https:&amp;#x2F;&amp;#x2F;forum.turkmmo.com&amp;#x2F;konu&amp;#x2F;3465072-marek38-filesi-asilzade0212-hazir-vhdsi-cikti-freebsd-9-2-mysql-5-5-guncel-lib&amp;#x2F;#post-19102996&quot; class=&quot;js-lightboxCloser&quot;>AhmetPasa16 · 7 Tem 2016 03:19&amp;#39;de</a> " style="cursor: pointer;">
813Yzd.png

Linkler gelecek.
Marek38 Filesi - AsilZade0212 Hazır VHD'si Çıktı!
FreeBSD 9.2 | MySQL 5.5 | Güncel Lib Desteği

Metin2 geliştiricileri ve sunucu sahipleri için büyük bir kolaylık: Uzun süredir topluluk tarafından talep edilen Marek38 dosyalarına dayalı, AsilZade0212 tarafından hazırlanmış tamamen hazır bir VHD (Virtual Hard Disk) sürümü yayınlandı! Bu sürüm, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli geliştiriciler için zaman kazandıran, önceden yapılandırılmış ve test edilmiş bir sistem sunuyor.
Neden Bu VHD Önemli?
Marek38 fileset’i, Metin2 özel sunucu dünyasında yıllardır referans olarak kabul gören, istikrarlı ve optimize edilmiş bir yapıdır. Ancak bu dosyaları sıfırdan kurmak, özellikle FreeBSD 9.2 gibi eski ancak hâlâ yaygın kullanılan bir işletim sisteminde, oldukça zaman alıcı ve teknik bilgi gerektiren bir süreçtir. İşte tam da bu noktada AsilZade0212’in hazırladığı VHD, tüm bu süreci tek bir sanal disk dosyasına indirgeyerek devreye giriyor.
İçerik ve Özellikler:
- İşletim Sistemi: FreeBSD 9.2 (önceden yüklü ve yapılandırılmış)
- Veritabanı: MySQL 5.5 (gerekli ayarlar yapılmış, karakter seti UTF8)
- Güncel Lib'ler: Gerekli tüm kütüphaneler (lib32, openssl, gmake vb.) güncel sürümleriyle entegre edildi
- Derleme Ortamı: GCC, clang ve diğer derleyici araçları hazır
- Marek38 Dosyaları: Game, db, auth, binary ve client dosyaları uyumlu şekilde entegre
- SSH Erişimi: Root şifresi ve temel ağ ayarları belgelenmiş
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Bu VHD yalnızca test ve geliştirme amaçlıdır. Canlı sunucularda doğrudan kullanılması önerilmez. Ayrıca, lisanssız içerik barındırmamak adına, orijinal client veya resmi olmayan korumalı içerikler içermez. Kullanıcıların kendi içeriğini entegre etmesi beklenir.
Nereden İndirebilirim?
Hazır VHD dosyasına ve detaylı kurulum rehberine sadece kayıtlı üyeler erişebilir. İndirmek ve tartışmalara katılmak için Metin2Lobby.com forumuna üye olun ve ilgili duyuruyu takip edin.
Metin2 geliştirme yolculuğunuzu hızlandırmak için doğru adımı attınız!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)