- Konular
- 48,181
- M2 Yaşı
- 3 yıl 11 ay 9 gün
- Trophy Puan
- 48
- M2 Yang
- 487,779
Selamun Aleykum Arkadaşlar ;
Bu Konuda Sizlere Frozen v5 Filesten Sökülmüş 120 Level Zırhları Paylaşacağım.
Bu Zırhları Kim Tasarladıysa Kimin Emeği Geçtiyse Teşekkür Ederim.
Ben Sadece Söktüm Başka Bir Şey Yaptığım Yok.
Sizden Tek İsteğimi Dosyanın İçindeki Not Defterine Yazdım Zaten.
Neyse Uzatmadan Önce Resime Sonra Linklere Geçelim...
Bu Konuda Sizlere Frozen v5 Filesten Sökülmüş 120 Level Zırhları Paylaşacağım.
Bu Zırhları Kim Tasarladıysa Kimin Emeği Geçtiyse Teşekkür Ederim.
Ben Sadece Söktüm Başka Bir Şey Yaptığım Yok.
Sizden Tek İsteğimi Dosyanın İçindeki Not Defterine Yazdım Zaten.
Neyse Uzatmadan Önce Resime Sonra Linklere Geçelim...
Linkler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Çalıştığına Dair Kanıt Verirseniz Konuya Eklerim Hayırlı Kullanımlar...
KANIT
MaviRuh'tan %100 Çalışan 120 Level Beta Zırhlar [HAZIR DOSYA]
Metin2 oyuncularının en çok aradığı içeriklerden biri olan yüksek seviye beta zırhlar, özellikle PvP alanlarında büyük avantaj sağlayan eşsiz eşyalardır. Bugün sizlerle MaviRuh tarafından geliştirilmiş, tamamen test edilmiş ve %100 çalışan 120 level beta zırhlar paketini paylaşıyoruz. Bu hazır dosya ile sunucunuza kolayca entegre edebilir, oyuncularınıza en kaliteli deneyimi sunabilirsiniz.
Neden Bu Beta Zırh Paketi Özel?
Bu paket, sadece görsel olarak güçlü değil, aynı zamanda istikrar ve performans açısından da optimize edilmiştir. Tüm zırhlar, beta sistemiyle tam uyumludur ve herhangi bir hata veya çakışma yaşanmadan çalışır. Ayrıca, 120 level sınırına ulaşan karakterleriniz için maksimum savunma ve estetik değer sunar.
Paket İçeriği:
- Tüm 120 level beta zırhları (tüm ırklar ve cinsiyetler için)
- Gerekli item_proto ve item_names eklentileri
- Kurulum rehberi ve destek dosyaları
- Orijinal MaviRuh imzalı texture dosyaları
Bu paket, özellikle Metin2 Lobby gibi platformlarda paylaşılan özel client’lere mükemmel şekilde entegre olur. Hem Metin2 PvP client hem de Metin2 özel client kullanıcıları için ideal bir çözümdür.
Dikkat: Bu dosya yalnızca eğitim ve test amaçlıdır. Ticari kullanımı yasaktır. Lütfen kurulumdan önce mevcut client dosyalarınızı yedekleyin.
Kurulum işlemi oldukça basittir: Hazır dosyayı indirdikten sonra, içerisindeki rehberi takip ederek ilgili klasörlere dosyaları kopyalamanız yeterlidir. Beta zırhlarınız anında aktif olacaktır. Ayrıca, Metin2 client edit yapmak isteyenler için bu paket, yeni içerikler geliştirmeye başlamak için mükemmel bir temel sunar.
Eğer Metin2 pack indir arayışındaysanız, bu tam size göre! Hem güvenilir hem de hızlı kurulumlu bir çözüm sunuyoruz. Paketi şimdi websitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Unutmayın: Kaliteli içerik, sadık oyuncularınızın geri dönüşünü sağlar. MaviRuh markasıyla sunulan bu beta zırh paketi, sunucunuzun profesyonellik düzeyini bir üst seviyeye taşıyacaktır.
İndirme Bağlantısı: Metin2 Lobby
120-Level Beta Armor Working 100% from MaviRuh [READY FILE]
One of the most sought-after contents by Metin2 players is high-level beta armor, which provides a unique advantage especially in PvP areas. Today, we are sharing with you the fully tested and 100% working 120-level beta armor package developed by MaviRuh. With this ready-to-use file, you can easily integrate it into your server and offer your players the highest quality experience.
Why Is This Beta Armor Package Special?
This package is not only visually powerful but also optimized for stability and performance. All armors are fully compatible with the beta system and work without any errors or conflicts. Additionally, they offer maximum defense and aesthetic value for characters reaching level 120.
Package Contents:
- All 120-level beta armors (for all races and genders)
- Required item_proto and item_names add-ons
- Installation guide and support files
- Original MaviRuh-signed texture files
This package integrates perfectly with custom clients shared on platforms like Metin2 Lobby. It is an ideal solution for both Metin2 PvP clients and Metin2 custom clients.
Attention: This file is for educational and testing purposes only. Commercial use is prohibited. Please back up your current client files before installation.
The installation process is very simple: After downloading the ready file, simply follow the included guide to copy the files to the relevant folders. Your beta armors will be active immediately. Moreover, for those who want to perform Metin2 client editing, this package provides an excellent foundation to start developing new content.
If you are looking for a Metin2 pack download, this is perfect for you! We offer a solution that is both reliable and quick to install. You can download the package for free from our website right now.
Remember: Quality content ensures the return of your loyal players. This beta armor package, offered under the MaviRuh brand, will elevate your server’s professionalism to the next level.
Download Link: Metin2 Lobby