Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Metin2 - MENTALEM DO 99 LVL DAILY #6 [POLANDMT2-OG]

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
52,316
M2 Yaşı
4 yıl 20 gün
Trophy Puan
63
M2 Yang
529,209

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Merhaba sevgili Metin2 severleri!

Bugün sizlerle PolandMT2-OG sunucusunda gerçekleştirdiğimiz altıncı günlük Mentelem ile 99 Level'e Ulaşma serüvenimizi paylaşıyoruz. Bu rehber, özellikle yeni başlayanlar ve orta seviye oyuncular için adım adım strateji sunarak, en verimli yöntemleri açıklıyor.

Önemli Uyarı: Mentelem sistemi, karakterinizin canını veya envanterindeki eşyaları riske atabilir. Bu nedenle her zaman yedek ekipman ve iksirlerle donanın!

Günün Hedefi: Karakterimizin seviyesini 85'ten 99'a çıkarmak için gerekli tüm menteleme adımlarını güvenli ve kontrollü şekilde tamamlamak.

Güncel Güncellemeler ve İpuçları:
- Günün başında Metin2 Lobby adresinden güncel event takvimini kontrol edin. Bugün %50 XP bonusu aktif!
- Mentelem öncesi 'Sihirli İksir' ve 'Kutsal Kalkan' kullanarak başarı oranınızı artırın.
- Takım arkadaşlarınızla koordineli hareket ederek monsterların XP verimini maksimize edin.

Adım 1: Hazırlık Aşaması
Karakterimizi tam can ve manaya getirdikten sonra, envanterimize 20 adet Can İksiri, 10 adet Mana İksiri ve 5 adet Koruyucu Taşı ekledik. Bu malzemeler Metin2Lobby Market'ten hızlıca temin edilebilir.

Adım 2: Mentelem Lokasyonu Seçimi
PolandMT2-OG'da en etkili mentelem noktası 'Kara Orman Bölgesi 3' olarak belirlendi. Burada çıkan Gölge Hayaletleri, yüksek XP ve düşük tehdit seviyesi sunar.

Adım 3: Mentelem Sırası ve Strateji
Seviye 85-89: Her seviye için 3 kez menteleme yeterli.
Seviye 90-94: Başarı oranını artırmak için 'Şans İksiri' kullanılmalı.
Seviye 95-99: Bu kritik aşamada sadece tam can ve koruma ekipmanıyla mentelem yapılmalıdır.

Video Rehber:
Aşağıdaki videomuzda adım adım mentelem sürecini izleyebilirsiniz:

Fotoğraf Galerisi:
Gün boyunca çektiğimiz başarı anları:
Mentelem 99 Level Galerisi

Neden Metin2Lobby?
Metin2Lobby.com, sadece oyun içi rehberler değil, aynı zamanda güncel sunucu bilgileri, event takvimleri, eşya veritabanı ve topluluk forumu ile Metin2 oyuncularının vazgeçilmez adresidir. Türkiye'nin en güvenilir Metin2 platformu olarak, her gün binlerce oyuncuya hizmet veriyoruz. Kayıt olup üyelik avantajlarından hemen yararlan!

Son Tavsiye: Sabır ve dikkat, mentelemenin anahtarıdır. Aceleci hareketler karakterinizi zora sokabilir. Her zaman planlı ilerleyin ve destek ekibimiz ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

İyi oyunlar ve bol şans!

Metin2 - MENTALEM TO 99 LVL DAILY #6 [POLANDMT2-OG]

Hello dear Metin2 players!

Today we are sharing our sixth daily adventure of Reaching Level 99 with Mentelem on the PolandMT2-OG server. This guide offers a step-by-step strategy, especially for beginners and intermediate players, explaining the most efficient methods.

Important Warning: The mentelem system may risk your character's health or items in your inventory. Therefore, always equip backup gear and potions!

Today's Goal: To safely and controllably complete all mentelem steps required to raise our character's level from 85 to 99.

Latest Updates and Tips:
- Check the current event calendar at Metin2 Lobby at the start of the day. Today, a 50% XP bonus is active!
- Increase your success rate before mentelem by using 'Magic Potion' and 'Sacred Shield'.
- Maximize monster XP efficiency by coordinating with your team.

Step 1: Preparation Phase
After restoring our character to full health and mana, we added 20 Health Potions, 10 Mana Potions, and 5 Protective Stones to our inventory. These materials can be quickly obtained from the Metin2Lobby Shop.

Step 2: Choosing the Mentelem Location
The most effective mentelem spot on PolandMT2-OG was determined to be 'Dark Forest Zone 3'. The Shadow Ghosts that spawn here offer high XP and low threat level.

Step 3: Mentelem Sequence and Strategy
Level 85-89: 3 mentelem attempts per level are sufficient.
Level 90-94: Use 'Luck Potion' to increase the success rate.
Level 95-99: At this critical stage, mentelem should only be performed with full health and protective equipment.

Video Guide:
You can watch our step-by-step mentelem process in the video below:

Photo Gallery:
Moments of success captured throughout the day:
Mentelem Level 99 Gallery

Why Metin2Lobby?
Metin2Lobby.com is not only a source for in-game guides but also Turkey's most trusted Metin2 platform, offering current server information, event calendars, item databases, and a community forum. As Turkey's most reliable Metin2 platform, we serve thousands of players every day. Register now and take advantage of membership benefits!

Final Advice: Patience and attention are the keys to mentelem. Hasty actions can put your character at risk. Always proceed with a plan and do not hesitate to contact our support team.

Good luck and have fun!

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri