Metin2 Süper files..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 108

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhabalar bundan 8-9 ay once çok güzel bir yaptım ( EDİTLEYEREK MİLYONTANE ÖZELLİK EKLEDİM YANİ ) ama 4 ay sonjra artık hata verince kapattım. fileste soyle bir sorun var ilk kurulumda kuruluyor acıyorsunuz fakat rebootttan sonra putty de acılıyor ama chler kapalı "LOG" sorunu var diye düşünüyorum çözebilirim diyen arkadas varsa paylasmayaj hazırım tabi oda bana fixlenmiş halini yollamalı..

özellikleri:

Pet,catakomb ,yeni maplar , krsital oda , krallık secimi, kostum,yeni saclar, essiz silah donusumleri,orumcek3.ci kat baslangıc 77 sınır 127.enjerji sistemleri,ramazan ayında simit için niyetli vatandas,jack pumping,GM menüsü,Oyunculara dönüşüm yüzüğü,pot yüzüğü,depo acma kolaylığı,ve bir çok özellik vardır.
H1 ve CH2 Aktiftir. ( BAZEN [..] GORUNSEDE ACIKTIR )
Kesinlikle Edit Yoktur( sadece efsunsuz Catacomb ve donusum itemleri markettedir.fakat aynısı Bosslardan da düşmektedir )
Gangnamstyle Dansı eklenmiştir.(5.Cİ DANSA BASIN)
6.cı Skiller Aktiftir.
Örümcek Zindanı 3.ci Kat Aktiftir.

Yeni pazar köyüde vardır...

HERSEYİ EKLEDİM FİLESE..

SADECE BİR TEK YUKARIDA BAHSETTİĞİM SORUNU VAR..

FULL PACKIDE 197 MB TIR.. ( 1 GB GİBİ KOMİK RAKAMLAR DEGİL :) )

DÖNÜŞÜM RESİMLERİ

donusumler.jpg

Metin2 Süper Files Nedir ve Neden Önemlidir?

Metin2 evreninde oyun deneyimini kökten değiştiren en kritik bileşenlerden biri, şüphesiz Süper Files'tır. Bu dosyalar, oyunun istemci tarafında (client) yer alan ve karakter modelleri, harita dokuları, efektler, sesler ve daha birçok görsel-işitsel öğeyi barındıran temel kaynaklardır. Standart Metin2 client'ı genellikle orijinal içerikleri içerirken, özel sunucular (Metin2Lobby.com üzerinde tanıtımı yapılanlar da dahil) bu dosyaları özelleştirerek oyunculara benzersiz bir deneyim sunar.
Süper Files, özel sunucu geliştiricilerinin oyun içi dünyayı yeniden şekillendirmesine olanak tanır. Örneğin, yeni zırh setleri, silah modelleri, canavar tasarımları veya tamamen özgün haritalar gibi içerikler, standart client ile değil; özel olarak hazırlanmış Süper Files ile oyuncuların karşısına çıkar. Bu nedenle, bir özel sunucuya katılacak oyuncuların doğru Süper Files’ı indirmesi, hem görsel bütünlük hem de hata oluşmaması açısından hayati öneme sahiptir.
Uyarı: Yanlış veya eksik Süper Files kullanıldığında, oyun içi öğeler düzgün yüklenmez, karakterler görünmez hale gelebilir ya da kritik hatalarla karşılaşılabilir. Bu tür durumlar, özellikle PvP odaklı sunucularda büyük dezavantajlara yol açar.
Doğru Dosyaları Nereden Bulursunuz?
Her özel sunucunun kendine özgü Süper Files’ı vardır. Bu dosyalar genellikle sunucunun resmi web sitesi veya forum sayfası üzerinden dağıtılır. Metin2Lobby.com gibi platformlar, yüzlerce özel sunucunun tanıtımını yaparken, çoğu zaman gerekli client ve Süper Files bağlantılarını da kullanıcılarıyla paylaşır. Sunucuya giriş yapmadan önce mutlaka ilgili duyuruları ve indirme linklerini kontrol etmelisiniz.
Son Tavsiye: Süper Files’ı her zaman güvenilir kaynaklardan indirin. Virüs veya kötü amaçlı yazılım riskini azaltmak için dosyaları antivirüs programınızla taratmayı ihmal etmeyin. Kaliteli bir Metin2 deneyimi, doğru dosyalarla başlar!

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt