Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

METİN2 TWITCH DROPS ETKİNLİĞİNE NASIL KATILIRIZ ? MT2 HESABI TWITCH HESABINA NASIL BAĞLANIR ?

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
52,316
M2 Yaşı
4 yıl 24 gün
Trophy Puan
63
M2 Yang
529,209

METİN2 TWITCH DROPS ETKİNLİĞİNE NASIL KATILIRIZ ? MT2 HESABI TWITCH HESABINA NASIL BAĞLANIR ?

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Metin2 Twitch Drops etkinliği, oyuncuların belirli Twitch yayıncılarını izleyerek oyun içi ödüller kazanmalarını sağlayan heyecan verici bir kampanyadır.
Bu rehberde, Metin2 hesabınızı Twitch hesabınıza nasıl bağlayacağınız ve Twitch Drops ödüllerinden nasıl yararlanacağınız adım adım anlatılacaktır.

Önemli Uyarı: Twitch Drops etkinliğine katılabilmek için hem Metin2 hesabınızın hem de Twitch hesabınızın aktif ve doğrulanmış olması gerekir.

1. Adım: Metin2 Hesabınızı Oluşturun veya Giriş Yapın
Eğer henüz bir Metin2 hesabınız yoksa, metin2lobby.com adresine giderek ücretsiz bir hesap oluşturabilirsiniz.
Hesabınız varsa, doğrudan giriş yapın ve ana panelinize ulaşın.
Bu adım, tüm Twitch Drops ödüllerinin size aktarılması için kritik öneme sahiptir, çünkü ödüller sadece bağlı hesaplara tanınır.

2. Adım: Twitch Hesabınızla Giriş Yapın
Metin2 istemcisinde veya web panelinde 'Hesap Yönetimi' bölümüne gidin.
Orada 'Twitch Hesabı Bağla' seçeneğini bulun ve tıklayın.
Sistem sizi Twitch’in resmi giriş sayfasına yönlendirecektir.
Kendi Twitch kullanıcı adınız ve şifrenizle güvenli bir şekilde giriş yapın ve yetkilendirme ekranında 'İzin Ver' butonuna basın.

3. Adım: Bağlantıyı Doğrulayın
Bağlantı başarılı olduğunda, metin2lobby.com üzerinden size bir onay mesajı gösterilecektir.
Ayrıca, Twitch profilinizde 'Bağlı Uygulamalar' kısmında Metin2'nin listelendiğini görebilirsiniz.
Bu, iki hesabınız arasında güvenli ve kalıcı bir bağlantı kurulduğunu gösterir.

4. Adım: Twitch Drops Etkinliğine Katılın
Artık bağlantı kurulduğuna göre, belirtilen yayıncıları canlı olarak izlemeye başlayabilirsiniz.
Drops ödüllerini alabilmek için genellikle 2 ila 4 saat arasında yayın izlemek gerekebilir.
Yayınlar sırasında ekranın alt köşesinde 'Drop Kazanıldı!' bildirimi görünecektir.
Ödüller otomatik olarak Metin2 hesabınıza yüklenir ve oyuna girdiğinizde hemen kullanılabilir hale gelir.

Neden metin2lobby.com'u Tercih Etmelisiniz?
metin2lobby.com, sadece Twitch Drops desteği sunmakla kalmaz, aynı zamanda güvenli hesap yönetimi, hızlı destek hattı ve düzenli güncellemelerle oyuncu deneyimini en üst düzeye çıkarır.
Web sitemiz üzerinden Twitch bağlantısı kurarken herhangi bir teknik sorun yaşamanız durumunda anında yardım alabilirsiniz.

Video Rehber:

Ekran Görüntüsü:

Son Tavsiye: Twitch Drops etkinlikleri sınırlı süreli geçerlidir.
Etkinlik tarihlerini takip etmek ve metin2lobby.com duyurularını okumak, ödüllerini kaçırmamanız için en iyi yoldur.
HOW TO JOIN THE METIN2 TWITCH DROPS EVENT? HOW TO LINK YOUR MT2 ACCOUNT TO YOUR TWITCH ACCOUNT?

The Metin2 Twitch Drops event is an exciting campaign that allows players to earn in-game rewards by watching specific Twitch streamers.
In this guide, we will explain step-by-step how to link your Metin2 account to your Twitch account and how to benefit from Twitch Drops rewards.

Important Warning: To participate in the Twitch Drops event, both your Metin2 account and Twitch account must be active and verified.

Step 1: Create or Log In to Your Metin2 Account
If you don’t have a Metin2 account yet, visit metin2lobby.com to create one for free.
If you already have an account, simply log in and access your main dashboard.
This step is critically important because all Twitch Drops rewards are only assigned to linked accounts.

Step 2: Log In with Your Twitch Account
Go to the 'Account Management' section in the Metin2 client or web panel.
Find and click the 'Link Twitch Account' option.
The system will redirect you to Twitch’s official login page.
Log in securely using your Twitch username and password, then click 'Authorize' on the permission screen.

Step 3: Verify the Connection
Once the connection is successful, you’ll see a confirmation message via metin2lobby.com.
You can also check your Twitch profile under 'Connected Apps' to confirm Metin2 is listed.
This confirms that a secure and permanent link has been established between your two accounts.

Step 4: Join the Twitch Drops Event
Now that your accounts are linked, you can start watching the designated live streams.
Typically, you need to watch streams for 2 to 4 hours to qualify for Drops rewards.
During the stream, a 'Drop Earned!' notification will appear in the bottom corner of your screen.
Rewards are automatically added to your Metin2 account and become immediately available when you log into the game.

Why Choose metin2lobby.com?
metin2lobby.com not only supports Twitch Drops integration but also offers secure account management, fast customer support, and regular updates to maximize your gaming experience.
If you encounter any technical issues while linking your Twitch account, you can get instant help through our website.

Video Guide:

Screenshot:

Final Tip: Twitch Drops events are time-limited.
Keeping track of event dates and reading announcements on metin2lobby.com is the best way to ensure you don’t miss out on rewards.
İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri