Mt2 Pvp Server Kiraladım beyler Gelin Gmlik Yetkisi vercem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 106

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Mt2 Pvp Server Kiraladım beyler Gelin Gmlik Yetkisi vercem Gelmek isteyen özelden mesaj atsın beraber aramızda takılırız Ws falan boss keseriz mesaj atın size dönecem konu yanlış yerdeyse Kusru Bakmayın Daha Yeniyim Kardeşlerim Hepnizi Beklerim ....
Ak4ErL.jpg

Mt2 Pvp Server Kiraladım Beyler – Gelin, Gmlik Yetkisi Verecem!

Merhaba Metin2 severler! Bugün sizlere heyecan verici bir duyuru ile geldim: Kendi özel PvP server’ımı kurdum ve sizi bu maceraya davet ediyorum! Evet, doğru duydunuz – Mt2 PvP server kiraladım ve oyunculara özel yetkiler, hatta Gmlik (Game Master) hakkı bile sunuyorum. Bu fırsatı kaçırmayın!
Serverimiz tamamen PvP odaklı olarak tasarlandı. 1x-99x arası dengeyi koruyor, ancak aynı zamanda rekabetçi oyun deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Herkesin eşit şansa sahip olduğu, adil kurallarla yönetilen bir ortamda oynamak istiyorsanız tam da doğru yerdesiniz. Ayrıca, oyuncularımıza sadakat ve aktif katılımlarına göre özel item’lar, VIP statüleri ve evet, dediğim gibi Gmlik yetkisi bile vereceğiz!
Neden Gmlik veriyorum derseniz: Amacım, topluluğun içinden yetenekli, dürüst ve oyuna katkı sağlayabilecek kişilerle server yönetimini güçlendirmek. Tabii ki bu yetki herkese açık değil; aktif katılım, topluluk desteği ve kurallara bağlılık temel kriterlerimiz arasında.
Server detayları ve kayıt bilgileri için sizi Metin2Lobby.com adresine yönlendiriyorum. Burada server tanıtımımızı inceleyebilir, diğer oyuncularla sohbet edebilir ve hemen katılabilirsiniz. Metin2Lobby, Türkiye’nin en kapsamlı ve güvenilir Metin2 tanıtım platformudur – yeni açılacak server’ları takip etmek isteyen herkes buradan başlamalı!
Unutmayın: Sadece bir server değil, aynı zamanda gerçek bir topluluk kurmak istiyoruz. Katkı sağlayan herkese değer veriyor, oyuncularımızı aile gibi görüyoruz. Hadi gelin, beraber unutulmaz anılar yaratalım!
– Sunucu Sahibi

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)