Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

NeedForMetin2.com - BETA - Alışılmamış bir Metin2 deneyimi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 0
  • Görüntüleme 3

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
48,574
M2 Yaşı
3 yıl 11 ay 12 gün
Trophy Puan
48
M2 Yang
491,714
d80Z84.png

Değerli Metin2 severleri,

Karşınızda alışmamış bir oyunla duruyoruz.

Sizlere oyunumuzdan bir kaç görüntü paylaşmak istiyorum.

OYUN GENEL EKRANI

0lLNNW.jpg

YENİ ENVANTER TASARIMI

418qqQ.jpg

YENİ BECERİ GELİŞTİRME SİSTEMİ

r6R89N.jpg

ZIRH - KASK - KALKAN ÜRETİM PANELİ

Jq6kkB.jpg

OVB995.jpg

SİLAH ÜRETİM PANELİ
zaYllD.jpg

MATERYAL ÜRETİM PANELİ

GP5227.jpg

İKSİR ÜRETİM PANELİ

yNRooa.jpg

6r8qqW.jpg

ZİHİN TAŞI ÜRETİM PANELİ

WgE99L.jpg

OYUNDAKİ AKTİF METİNLER

3vPjj4.jpg

METİNLERDEN DÜŞENLER

o0987k.jpg

YENİ MADENLER

l39r1b.jpg

VP6XYr.jpg

OYUNDA BULUNAN MOBLAR

nj2mrl.jpg

MOBLARDAN DÜŞENLER

vXR846.jpg

MARKET

1VrDdp.jpg

KRAL ZIRHLARI

LZEg3G.jpg

77PXvW.jpg

NeedForMetin2.com - BETA - Alışılmamış Bir Metin2 Deneyimi

Metin2 oyuncularının kalbinde yer edinen NeedForMetin2.com, uzun süredir özlemle beklenen BETA aşamasına resmen adım attı. Bu yeni özel sunucu, sadece geleneksel bir Metin2 deneyimi sunmakla kalmayacak, aynı zamanda PvP odaklı, adil ve dengeli bir oyun ortamı ile oyunculara kalıcı izler bırakacak. Hem 55-120 hem de 1-120 seviye aralıklarına hitap eden sunucumuz, Türkiye'nin en çekici Metin2 PvP topluluklarından biri olmayı hedefliyor.

Sunucu Özellikleri ve Yenilikler
NeedForMetin2.com, oyuncuların beklentilerini aşacak şekilde tasarlandı. Yüksek exp rate sayesinde karakterleriniz hızla büyüyebilir, ancak bu hızlandırılmış gelişim PvP becerilerinizi zayıflatmaz. Sunucumuzda dengeli yang rate ve stratejik drop rate sistemi ile eşyalarınız her zaman değerini korur. Ayrıca, özel PvP arenaları, turnuva sistemleri ve dinamik event mekanikleri ile sürekli eğlenceli anlar yaşayacaksınız.

Görsel ve İşitsel Zenginlik
XenForo tabanlı forumumuz ve Discord topluluğumuz, oyuncuların birbirleriyle etkileşim kurmasını kolaylaştırırken, aynı zamanda sunucuya katılım sürecini oldukça basitleştiriyor. Aşağıda sunucumuzun bazı görsellerini ve tanıtım videolarını bulacaksınız:

Neden NeedForMetin2.com?
Birçok özel sunucu, vaatlerini tutamadığı gibi oyuncu kitlesini dağıtmıştır. Biz ise kararlı sunucu altyapısı, aktif ve duyarlı yönetim ekibi ve oyuncu odaklı geliştirme politikası ile fark yaratıyoruz. Sunucumuzda bot ve hack kullanımı kesinlikle yasaktır; her oyuncunun adil bir şekilde mücadele etmesi garantilenmiştir. Ayrıca, her hafta yeni içerikler, özel etkinlikler ve ödüllü yarışmalar ile forum ve oyun içi aktivitelerimiz sürekli canlı kalacaktır.

Katılım ve Kayıt Bilgileri
NeedForMetin2.com BETA aşamasına katılmak için sadece kayıt sayfamızdan üyelik oluşturmanız ve ardından oyun istemcisini indirip sunucuya bağlanmanız yeterlidir. İndirme bağlantısı ve kurulum rehberi, forumda detaylı şekilde yer almaktadır. Sunucu listesinde 'NeedForMetin2.com BETA' olarak görünecektir. Grand opening tarihi yaklaşırken, erken kayıt yapan oyunculara özel beta tester ödülleri ve sınırlı sayıda in-game item verilecektir.

Son Söz
Metin2 sevenler için unutulmaz anlar yaratmayı amaçlayan NeedForMetin2.com, sadece bir sunucu değil, bir topluluktur. Hem yeni oyuncular hem de deneyimli veteranlar için ideal bir PvP ortamı sunuyoruz. Hemen ziyaret edin, forumda aktif rol alın ve grand opening gününde ilk sıralarda yerinizi alın. Unutmayın: gerçek zafer, sadece beceriyle kazanılır!

NeedForMetin2.com - BETA - An Unconventional Metin2 Experience

NeedForMetin2.com, a name that has taken root in the hearts of Metin2 players, has officially stepped into the long-awaited BETA phase. This new private server will not only offer a traditional Metin2 experience but will also leave lasting impressions on players with its PvP-focused, fair and balanced gaming environment. Our server, catering to both 55-120 and 1-120 level ranges, aims to become one of Turkey's most attractive Metin2 PvP communities.

Server Features and Innovations
NeedForMetin2.com is designed to exceed player expectations. Thanks to the high exp rate, your characters can grow rapidly, yet this accelerated progression does not weaken your PvP skills. In our server, your items will always retain their value thanks to the balanced yang rate and strategic drop rate system. Additionally, you will enjoy constant fun moments with special PvP arenas, tournament systems, and dynamic event mechanics.

Visual and Auditory Richness
Our XenForo-based forum and Discord community not only facilitate interaction among players but also greatly simplify the process of joining the server. Below, you will find some screenshots and promotional videos of our server:

Why NeedForMetin2.com?
Many private servers have failed to keep their promises and dispersed their player base. However, we differentiate ourselves with a stable server infrastructure, an active and responsive management team, and an player-centric development policy. Bot and hack usage is strictly prohibited in our server; every player is guaranteed to compete fairly. Furthermore, our forum and in-game activities will remain lively with new content every week, special events, and rewarded competitions.

Joining and Registration Information
To join the NeedForMetin2.com BETA phase, you only need to create a membership from our registration page and then download the game client and connect to the server. The download link and installation guide are available in detail on the forum. It will appear as 'NeedForMetin2.com BETA' in the server list. As the grand opening date approaches, early registrants will receive special beta tester rewards and limited in-game items.

Final Words
NeedForMetin2.com, aiming to create unforgettable moments for Metin2 enthusiasts, is not just a server but a community. We offer an ideal PvP environment for both new and experienced veteran players. Visit us now, be actively involved in the forum, and secure your spot at the top on the grand opening day. Remember: true victory is achieved only through skill!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri