Nilia2 Server Files - 23.02.2023

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 64

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0

OYUNA GİRDİM BAKTİM İŞE YARAR BİR TEK OFFLİNE SHOP VAR DALİ SANIRIM ODA KAŞMİR UYARLANMIŞ.

138300_4734e6da743315dd8f23fa671bd203e9.png

<button type="button" class="bbCodeSpoiler-button button--longText button" data-xf-click="toggle" data-xf-init="tooltip" data-original-title="Spoyleri ortaya çıkarmak veya gizlemek için tıklayın" id="js-XFUniqueId16"> Spoyler: service.h </button>
Kod:
#pragma once #define _IMPROVED_PACKET_ENCRYPTION_ // ÆĞŶ ¾ÏÈ£È °³¼± #define __PET_SYSTEM__ #define __NEW_EVENT_HANDLER__ #define __ITEM_SHOP__ #define __TOMBOLA__ #define __BATTLE_PASS_ENABLE__ #define __REGEN_RESPAWN_ON_BLOCKED_AREA__ #define __DUNGEON_INFO_ENABLE__ #define __CROSS_CHANNEL_DUNGEON_WARP__ #define __DUNGEON_RETURN_ENABLE__ #define ENABLE_SWITCHBOT #define __MOVE_CHANNEL__ #define __ENABLE_FIX_STACK_ITEMS__ #define __INVENTORY_BUFFERING__ #define __ENABLE_SKILL_SELECT__ #define __ENABLE_OFFLINE_SHOP__ #define __ENABLE_SIMPLE_SEARCH_SHOP__ #define __ENABLE_SPECIAL_TITLES_SYSTEM__ #define __CASKET_PREVIEW_ENABLE__ #define __ENABLE_BIOLOG_SYSTEM__ #define __ENABLE_SHAMAN_SYSTEM__ #define __ENABLE_COSTUME_ATTRIBUTES__ #define MULTILANG #define __ENABLE_DS_REFINE_ALL__ #define __ENABLE_IGNORE_LOWER_BUFFS__ #define __ENABLE_DS_SET__ #define __RESTRICT_MESSAGE_ON_CHAT__ #define __ACTION_RESTRICTIONS__ #define __ANTY_SKILL_FLYING_TARGET__ #define FIX_SYNC_HACK #define __HIT_LIMITER_ENABLE__ #define __AUTH_ULTIMATE_QUEUEING__ #define __PACKET_TRACKER__

Nilia2 Server Files - 23.02.2023

Metin2 evreninde sunucu geliştiricileri ve oyun severler için her zaman yeni dosyaların çıkması heyecan verici bir gelişmedir. Bu bağlamda Nilia2 Server Files tarihli sürüm olan 23.02.2023 güncellemesi
Metin2 özel sunucu sahipleri için dikkat çekici özellikler barındırıyor. Bu makalede Nilia2 sunucu dosyalarının teknik detaylarını
özelliklerini ve Metin2Lobby.com üzerinden nasıl paylaşılacağını inceleyeceğiz.

Nilia2 Nedir?
Nilia2
Metin2 oyun motoruna dayalı olarak geliştirilmiş özelleştirilmiş bir sunucu dosyası setidir. Bu dosyalar
oyun içi dengeyi korurken aynı zamanda modern oyuncu beklentilerine cevap verecek şekilde optimize edilmiştir.
Özellikle PvP odaklı sunucular için tasarlanmış olan Nilia2
güvenlik açıklarını kapatma
performans artışı ve modüler yapı gibi avantajlar sunar.

23.02.2023 Sürümünün Yenilikleri
Bu tarihli sürümde özellikle şunlara dikkat çekilmiştir:

- Güvenlik Güncellemeleri: Bilinen exploit'ler kapatıldı ve SQL enjeksiyonlarına karşı ek korumalar eklendi.
- Performans İyileştirmeleri: NPC spawn sistemi optimize edildi ve sunucu yanıt süresi %15 azaltıldı.
- Yeni PvP Ayarları: Dengeye uygun sınıf oranları ve eşya sistemleri entegre edildi.
- Kolay Kurulum Rehberi: İlk kez kurulum yapan geliştiriciler için adım adım talimatlar içerir.

Uyarı: Nilia2 dosyaları açık kaynaklı değildir. Bu nedenle ticari amaçla kullanımı yasaktır ve orijinal geliştirici izni olmadan dağıtılamaz.

Metin2Lobby.com Üzerinden Tanıtım Yapma
Eğer bu sunucu dosyalarını kullanarak bir Metin2 özel sunucusu açtıysanız
Metin2Lobby.com forumunda tanıtım yapmanız büyük önem taşır.
Forumda 'Metin2 PvP Serverler | Server Tanıtımı' bölümüne konu açarak sunucunuzu tanıtabilirsiniz.
Tanıtımınızda aşağıdaki bilgileri mutlaka belirtmelisiniz:

- Sunucu ismi ve IP adresi
- Kullandığınız server files (örn. Nilia2 - 23.02.2023)
- Oyuncu seviyesi aralığı (1-99
55-120 vb.)
- PvP / PvE odaklılığı
- Discord bağlantısı veya diğer sosyal medya bilgileri

İpucu: Tanıtım konunuzda
BR][B][COLOR=

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt