Paylaştığım server filesle ilgili....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 110

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Israrla Konum Kapatılıyor Anlamış Değilim.Bir Çıkar İşimi Söz Konusu Anlıyamadım.

Ücretsiz Paylaşılmış Bir Filesi Adam Ücretli Satmasına İzin Veriyorsunuz.Aynı Alt Yapılı Filesi Ücretsiz Benim Paylaşmama İzin Vermiyorsunuz.İlk Gören Kapar Mantıgımı Var ? O zaman biri paylaşşın hemen alıp ücretliye koyum kimse geliştirip edemesin böyle işmi olur.

Ücretsiz filesi ücretli olarak satmasına izin verdiginiz link:

benim paylastıgım konulara bakın etcler farklı zırhlar silahlar sistemler farklı hangi hakla kapatılıyor detaylı bir açıklama istiyorum.

Ücretsiz paylaşılan files =

Hayatımda ilk defa kapatılan konuya sebeb belirtilmiyor çünkü sebebini bilmiyorsunuz çünkü kapatılması gerekmiyor.
@ ; @ ; @ ;

ve sunuda belirtiyorum forumda maxmi alt yapı onlarca degisik cesitte yapılmıs files var ücretlide var bunlar niye kapatılmıyor edward alt yapısını kullanmak sucmu oldu ?
Paylaştığım Server Files ile İlgili Detaylı Bilgilendirme

Metin2 dünyasında bir sunucu açmayı düşünen ya da halihazırda geliştirme sürecinde olan herkes için server files (sunucu dosyaları) en temel yapı taşlarından biridir.
Eğer siz de Metin2Lobby.com üzerinden kendi oluşturduğunuz veya edindiğiniz server file'ları paylaşmışsanız, bu dosyaların doğru şekilde tanımlanması, test edilmesi ve toplulukla paylaşılması büyük önem taşır.
Neden Server Files Kalitesi Önemlidir?
Server files, oyunun sunucu tarafındaki tüm mekaniklerini, dengelerini ve sistemlerini barındırır. Paylaştığınız dosyalar:
- Orijinal mi yoksa modifiye mi?
- Hangi sürüm baz alınarak hazırlanmış? (Örn: 1-99, 1-105, 1-120)
- PvP odaklı mı, PvE mi?
- Anti-cheat sistemi içeriyor mu?
- SQL tabanlı mı, TXT mi?
gibi sorulara net cevaplar vermelidir. Aksi takdirde, indiren kullanıcılar teknik zorluklarla karşılaşabilir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler
Paylaşılan server files içinde gizli backdoor’lar, zararlı script’ler veya lisanssız içerikler bulunuyorsa, bu hem etik hem de hukuki sorunlara yol açabilir. Bu nedenle:
- Dosyaları paylaşmadan önce mutlaka virüs taramasından geçirin.
- Kullandığınız kaynakları belirtin (özellikle başka geliştiricilerin çalışmalarını kullandıysanız).
- Yapılandırma dosyalarında (örneğin config, setting, db info) hassas bilgilerin kalıp kalmadığını kontrol edin.
Metin2Lobby.com Üzerinden Doğru Tanıtım Nasıl Yapılır?
Metin2Lobby.com sadece bir tanıtım platformu değil, aynı zamanda güvenilir bir Metin2 geliştirici topluluğudur. Sunucu dosyalarınızı tanıtırken:
- Detaylı açıklama yazısı ekleyin.
- Sistem gereksinimlerini belirtin.
- Kurulum rehberi veya video bağlantısı sağlayın.
- Destek sunduğunuzu belirtin (Discord, forum vb.).
Bu adımlar, hem indiren kişilerin memnuniyetini artırır hem de paylaşımlarınızın kalitesini yükseltir.
Sonuç
Paylaştığınız server files, sadece bir .zip dosyası değil; sizin itibarınızın ve teknik bilginizin yansımasıdır. Sorumluluk bilinciyle hazırlanan ve açıklayıcı şekilde sunulan dosyalar, Metin2 topluluğunda uzun süre değer görür ve takdir toplar.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt