Updated the previous release of this pile of shit
Won't be able to provide a virus scan link since the whole file is over 600mb.
CommonDefines.h
Download:
Prodomo 5.3 Sürümü Hakkında Genel Bilgi
Metin2 oyunu, özellikle Metin2 online, 1-99, 1-105, 55-120 gibi seviye aralıklarında oynayan oyuncular için sürekli olarak gelişen bir deneyim sunmaktadır. Bu bağlamda, Prodomo 5.3 latest available sürümü, Metin2 özel sunucuları (private server) için önemli bir güncellemedir. Bu sürüm, sunucuların daha stabil ve performanslı çalışmasını sağlarken, aynı zamanda oyuncular için daha zengin bir oyun ortamı sunmayı hedeflemektedir.
Prodomo 5.3 Özellikleri
Prodomo 5.3, Metin2 geliştiricileri tarafından özel sunucular için optimize edilmiş, güçlü bir altyapı sistemidir. Özellikle Metin2 Global, Royale2, Mobile2 gibi varyasyonlarda da kullanılabilir yapıdadır. Bu sürümde birçok bug fix, güvenlik güncellemesi ve yeni özellikler barındırılmaktadır. Oyun içinde item balansı, karakter sınıfları ve seviye atlama mekanikleri gözden geçirilmiştir.
Yeni Özellikler ve Geliştirmeler[/BR]
Prodomo 5.3 sürümüyle birlikte gelen en dikkat çeken yeniliklerden birisi, daha gelişmiş anti-hile (antihile) sistemidir. Bu sayede Metin2 AC (anticheat) entegrasyonu daha güçlü hale gelmiştir. Ayrıca Rascal AC gibi popüler anti-cheat yazılımlarıyla uyumlu çalışması, sunucu sahiplerinin güvenliğini artırmıştır. Sunucularda hile kullanımı engellenirken, kullanıcı dostu arayüz sayesinde oyuncular daha rahat bir şekilde oyun oynayabilmektedir.
Prodomo 5.3 ile Gelen Yeni Mekanikler
Yeni sürümda seviye atlama süresi kısaltılmış, item drop oranları optimize edilmiştir. Özellikle 1-105 arası oynayan oyuncular için bu sürüm büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Yeni event sistemleri, turnuva destekleri ve guild savaşları için daha gelişmiş altyapı sunulmuştur. Ayrıca, Prodomo 5.3 sürümü Metin2 Private Server Tanıtım platformları arasında da oldukça popülerdir çünkü hem teknik hem de oynanış açısından oyuncuları tatmin etmektedir.
Güncelleme Nasıl Yapılır?[/BR]
Prodomo 5.3 latest available sürümüne geçiş yapmak isteyen sunucu sahipleri, öncelikle yedek alma işlemini gerçekleştirmelidir. Ardından, sunucu dosyalarında gerekli değişiklikler yapılmalı ve test sunucusu üzerinde tüm sistemler kontrol edilmelidir. Güncellemeler sırasında Metin2 AC ve Rascal AC gibi anti-hile sistemlerinin de güncellenmesi önemlidir. Prodomo 5.3, hem yeni başlayan hem de profesyonel sunucu sahipleri için ideal bir tercihtir.
Sonuç
Prodomo 5.3 latest available sürümü, Metin2 özel sunucuları için güçlü, güvenli ve stabil bir altyapı sunmaktadır. Oyuncuların keyifle oynayacağı, sunucu sahiplerinin ise kolayca yönetebileceği bu sürüm, Metin2 dünyasında önemli bir yere sahiptir. Metin2 Lobby olarak, bu tür güncellemeleri takip ederek size en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
General Information About Prodomo 5.3
Metin2 game provides a continuously evolving experience for players who play within level ranges such as Metin2 online, 1-99, 1-105, 55-120. In this context, Prodomo 5.3 latest available version is an important update for Metin2 private servers. This version aims to provide more stable and high-performance server operations while also offering a richer gaming environment for players.
Features of Prodomo 5.3
Prodomo 5.3 is a powerful infrastructure system optimized by Metin2 developers for private servers. It can also be used in variations such as Metin2 Global, Royale2, Mobile2. This version includes many bug fixes, security updates, and new features. In-game item balance, character classes, and leveling mechanics have been revised.
New Features and Improvements
One of the most notable additions with Prodomo 5.3 is its more advanced anti-cheat system. This enhances the integration with Metin2 AC (anticheat). Additionally, compatibility with popular anti-cheat software like Rascal AC has improved server security. While preventing cheating on servers, the user-friendly interface allows players to enjoy the game more easily.
New Mechanics Introduced With Prodomo 5.3
In the new version, the leveling-up duration has been shortened and item drop rates optimized. Especially for players at levels 1-105, this version offers significant improvements. New event systems, tournament support, and enhanced guild battle infrastructure have been introduced. Moreover, Prodomo 5.3 is popular among Metin2 private server introduction platforms due to its technical and gameplay satisfaction for players.
How to Update
Server owners wishing to upgrade to Prodomo 5.3 latest available should first take a backup. Then, necessary changes must be made to server files and all systems tested on a test server. During updates, it is important to also update anti-cheat systems such as Metin2 AC and Rascal AC. Prodomo 5.3 is an ideal choice for both new and professional server owners.
Conclusion
Prodomo 5.3 latest available provides a strong, secure, and stable infrastructure for Metin2 private servers. This version holds an important place in the Metin2 world as it offers enjoyable gameplay for players and easy management for server owners. As Metin2 Lobby, we aim to provide you with the best experience by following such updates.
Won't be able to provide a virus scan link since the whole file is over 600mb.
Kod:
// ### Default Ymir Macros ### [HASH=1]#define[/HASH] LOCALE_SERVICE_EUROPE // __YM_Locale_Service__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COSTUME_SYSTEM // __YM_Costume_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ENERGY_SYSTEM // __YM_Energy_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DRAGON_SOUL_SYSTEM // __YM_Dragon_Soul__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EQUIPMENT_SYSTEM // __YM_Equipment__ // ### Default Ymir Macros ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AURA_SYSTEM // __GF_Aura__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_USE_COSTUME_ATTR // __GF_Attr__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SASH_SYSTEM // __GF_Sash&Acce_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CHANGELOOK_SYSTEM // __GF_Transmutation__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_QUEST_RENEWAL // __GF_Quest_Renewal__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_QUEST_WIDTH_EXPANSION // __GF_Quest_Width__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD // __GF_Cube_Renewal__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MINI_GAME // __GF_New_Minigames__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FISH_EVENT // __GF_New_Minigames__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GRAPHIC_ON_OFF // __GF_Reversed_Settings__ [HASH=1]#define[/HASH] WJ_ENABLE_TRADABLE_ICON // __GF_Tradable_Icon__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_ENABLE_PICKUP_ITEM_EFFECT__ // __GF_Pickup_Effect__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATTR_6TH_7TH // __GF_6&7_Attr__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DRAGONSOUL_ALCHEMY_PLUS // __GF_Mythic_Alchemy__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REFINE_ELEMENT // __GF_Refine_Element_Fire&Ice&Lightning&Darkness&Earth&Wind__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PET_SLOT // __GF_Pet_Slot__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CONQUEROR_LEVEL // __GF_Conqueror(Level&Map&Attr&Items&Bonuses)__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GLOVE_SYSTEM // __GF_Glove&Yohara__ [HASH=1]#define[/HASH] BONUS_PCT // __GF__Proto_New_Bonuses__ [HASH=1]#define[/HASH] NEW_BONUS // __GF_Metin&Boss_Bonus__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM // __GF_New_Inventory(3&4Blocked)__ [HASH=1]#define[/HASH] __EXTENDED_SAFEBOX__ // __GF_Safebox__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SPECIAL_INVENTORY_SYSTEM // __Renewal_Special_Inventory__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_LVL115_ARMOR_EFFECT // __GF_Armor_Effect__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GAYA_SYSTEM // __GF_Gaya_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM // __GF_3&4_Blocked_Inventory__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ATLAS_MARK_INFO // __GF_Atlas_Mark__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GF_ATLAS_MARK_INFO // __GF_Atlas_Mark__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_STONE_ON_MINIMAP // __GF_Atlas_Mark__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DETALII_RESCRISE // __GF_View_Character_Bonuses__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHIP_DEFENSE // __GF_Hydra__ [HASH=1]#define[/HASH] VERSION_162_ENABLED // __GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MELEY_LAIR_DUNGEON //__GF_Meley_Lair__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_MELEY_LAIR_DUNGEON //__GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] MELEY_LAIR_DUNGEON_STATUE 6118 //__GF_Meley_Lair__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_EXCHANGE_WINDOW // __GF_Exchange_Window__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FOV_OPTION // __GF_Fov__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HIGH_LIGHT_IMAGE // __GF_High_Light__ [HASH=1]#define[/HASH] __NEW_SET_BONUS__ // __GF_Costume&Sash&Aura&Item_BonusSet__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_MODULE_CONFIG // __GF_Config__ [HASH=1]#define[/HASH] ELEMENT_TARGET // __GF_17.5_ELEMENT_ON_TARGET__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PACK_GET_CHECK // __Renewal_Pack_Check__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CANSEEHIDDENTHING_FOR_GM // __Renewal_/inv__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PROTOSTRUCT_AUTODETECT // __Renewal_Items&Mobs_Proto__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PLAYER_PIN_SYSTEM // __Renewal_Pin_Code_Save__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SLOT_WINDOW_EX // __Renewal_Slot_Window__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTENDED_SOCKETS // __Renewal_6_slots_sockets__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TOP_PLAYERS_EFFECT // __Renewal_Top_Player_Effect__ [HASH=1]#define[/HASH] WJ_SHOW_MOB_INFO // __Show_Mob_Info__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] WJ_SHOW_MOB_INFO // __Show_Mob_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_MOBAIFLAG // __Show_Mob_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_MOBLEVEL // __Show_Mob_Info__ [HASH=3]#endif[/HASH] ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKET__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG // __Offline_Shop__ #if defined(ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG) && defined(_DEBUG) [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) Tracenf("%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(...) [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_OFFLINESHOP_REWORK // __Offline_Shop__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_LIDER_AND_GENERAL_GUILD // __Show_Leader_Coleader_Guild_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_LIDER_AND_GENERAL_GUILD_VALUE1 "Leader - " // __Show_Leader_Coleader_Guild_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_LIDER_AND_GENERAL_GUILD_VALUE2 "Co-Leader - " // __Show_Leader_Coleader_Guild_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PREMIUM_PLAYERS // __Premium_System__ ////// TITLE SYSTEM ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////// __NEW PICK_UP_FILTER__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_MOUSE_WHEEL_TOP_WINDOW__ // __NEW PICK_UP_FILTER__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_CLIP_MASK__ // __NEW PICK_UP_FILTER__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_OFFICIAL_LOOT_FILTER__ // __NEW PICK_UP_FILTER__ #if defined(__BL_OFFICIAL_LOOT_FILTER__) // __NEW PICK_UP_FILTER__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PREMIUM_LOOT_FILTER // __Pickup_Filter_Premium_Usage__ [HASH=3]#endif[/HASH] ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////// __Renewal_Event_Manager__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EVENT_MANAGER // __Event_Manager__ [HASH=1]#define[/HASH] __SPIN_WHEEL__ // __Event_Manager__&__Renewal_Metin_Spin_Wheel__ [HASH=1]#define[/HASH] __STAGE_EVENT__ // __Event_Manager__&__Renewal_Stage_Event__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////// __MultiLanguage_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_LANGUAGE_SYSTEM // __Renewal_11Languages_MultiLanguage__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTENDED_WHISPER_DETAILS // __Renewal_11Languages_MultiLanguage__&&__Whisper_Details_For_MultiLanguage__ [HASH=1]#define[/HASH] LOCALE_STRING_RENEWAL // __GF_Locale_String_Renewal&Adapted_for_MultiLanguage ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////// NEW BUFFI SYSTEM REWORKED [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TEXT_LEVEL_REFRESH // __Renewal_Buffi__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ASLAN_BUFF_NPC_SYSTEM // __Renewal_Buffi__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_ASLAN_BUFF_NPC_SYSTEM // __Renewal_Buffi__ [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_ENABLE_EXPORT // __Renewal_Buffi__ [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_ENABLE_EXPORT_COST // __Renewal_Buffi__ [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_USE_SKILL_TECH_LEVEL // __Renewal_Buffi__ [HASH=3]#endif[/HASH] ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] heavyeffectfix // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CAMERA_MINIMIZARE_CLIENT_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_UPDATE_LEVEL // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_UPDATE_PLAYTIME_AND_ITEMS // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_CHAT_HISTORY_UPDATE // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_CONNECT // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_DELETE_FRIEND_REFRESH // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_STEALTH_FIX__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_UNHANDLED_EMPTY_TEXTURESET // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_PLAYERS_LOAD // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FAST_DROP // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] DISABLE_FONT_ITALIC_GM // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOVEMENT_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SOME_FIXES // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CLIENT_MEMORY_LEAK_AND_CPU_USAGE_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEM_MOVE_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ANTIFLAG_TOOLTIP // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __CHANNEL_STATUS_UPDATE__ // __Fix__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=1]#define[/HASH] __COMPARE_TOOLTIP__ // __Renewal_Compare_Tooltip__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_CHEST_DROP // __Renewal_Show_Chest_Dropable_Items__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RANKING_SYSTEM // __Renewal_Ranking__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOVE_CHANNEL // __Renewal_Move_Channel(1&2&3&4)__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SEND_TARGET_INFO // __Renewal_Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VIEW_TARGET_PLAYER_HP // __Renewal_Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_VIEW_TARGET_DECIMAL_HP // __Renewal_Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SEND_TARGET_INFO_EXTENDED // __Renewal_Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REFINE_RENEWAL // __Renewal_Refine__ //#define ENABLE_DYNAMIC_FONT // __Renewal_Font_Change__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BIOLOGIST_RENEWAL_SYSTEM // __Renewal_Biologist__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTIFARM_BLOCK // __Renewal_Hwid_MultiFarm_Block__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ADVANCE_SKILL_SELECT // __Renewal_Skill_Select_Window__ [HASH=1]#define[/HASH] OFFLINE_MESSAGE_REWORKED // __Renewal_Offline_Messages__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMSHOP // __Renewal_ItemShop__ [HASH=1]#define[/HASH] LINK_IN_CHAT // __Renewal_Chat__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RENDER_TARGET // __Renewal_RenderTarget__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DAILY_GIFT_SYSTEM // __Renewal_Daily_Gift__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HIDE_COSTUME_SYSTEM // __Renewal_Hide_Costume__ [HASH=1]#define[/HASH] RENEW_SCALE // __Renewal_Scale_Boss&Metin__ [HASH=1]#define[/HASH] __RENEWAL_NOTICE__ // __Renewal_Notice__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SWITCHBOT_WORLDARD // __Renewal_SwitchBot__ [HASH=1]#define[/HASH] RENEWAL_PICKUP_AFFECT // __Renewal_Pickup__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MESSENGER_TEAM // __Renewal_Messenger__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RENEWAL_SHOPEX // __Renewal_ShopEx__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DISCORD_RPC // __Renewal__Discord_Rpc__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REMOVE_LIMIT_GOLD // __Unsigned_Long_Long_Limit_Gold__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SET_CUSTOM_ATTRIBUTE_SYSTEM // __Renewal_CustomSetAttr__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EFFECT_WINGS_NEW // __Renewal_Mde_Mse_Wings__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHINING_SYSTEM // __Renewal_Client_Shining__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AFFECT_RENEWAL // __Reworked_Affect_Renewal__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM // __Renewal_Mount_Costume__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM // __Renewal_Weapon_Costume__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WHEEL_OF_FORTUNE // __Renewal_Wheel_Of_Fortune__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SELL_ITEM // __Renewal_Fast_Sell_ [HASH=1]#define[/HASH] ALIGN_SYSTEM_CUSTOM // __Renewal_Special_Align__ [HASH=1]#define[/HASH] INGAME_WIKI // __Renewal_Wikipedia__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GUILD_BONUSES // __Renewal_Special_Guild_Bonuses__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DUNGEON_INFO_SYSTEM // __Renewal_Dungeon_Information__ [HASH=1]#define[/HASH] __AUTO_QUQUE_ATTACK__ // __Renewal_Auto_Metin_Farm__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GLOBAL_CHAT // __Renewal_Global_Chat__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SPECIAL_DROP_CHAT_RENEWAL [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_7AND8TH_SKILLS [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_TEXTLINE // Multi Text Line with \ntext
CommonDefines.h
Kod:
#ifndef __INC_METIN2_COMMON_DEFINES_H__ [HASH=1]#define[/HASH] __INC_METIN2_COMMON_DEFINES_H__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### General Features ### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_D_NJGUILD // __PSVF_Guild_Features__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEWSTUFF // new stuff from martysama [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PORT_SECURITY // new 3306 port security [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BELT_INVENTORY_EX // belt-inventory rework enum eCommonDefines { MAP_ALLOW_LIMIT = 32, // __PSVF_Map_Allow_Limit__ }; // ### General Features ### [HASH=1]#define[/HASH] __SASH_SYSTEM__ // __GF Sash / Acce__ [HASH=1]#define[/HASH] __CHANGELOOK_SYSTEM__ // __GF Transmutation__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_CHANGELOOK_SYSTEM__ // __GF Transmutation__ [HASH=1]#define[/HASH] __QUEST_RENEWAL__ // __GF_Quest_Renewal__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __QUEST_RENEWAL__ [HASH=1]#define[/HASH] _QR_MS_ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CUBE_RENEWAL_WORLDARD // __GF_Cube_Renewal__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_ENABLE_PICKUP_ITEM_EFFECT__ // __GF_Pickup_SlotEffect__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FISH_EVENT // __GF_JigSaw_Event__ [HASH=1]#define[/HASH] WJ_ENABLE_TRADABLE_ICON // __GF_Tradable_Icon__ [HASH=1]#define[/HASH] __NEW_EXCHANGE_WINDOW__ // __GF_Exchange_Window__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DRAGONSOUL_ALCHEMY_PLUS // __GF_Mythic_Alchemy_Set_Bonus__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REFINE_ELEMENT // __GF_Refine_Element_Fire&Ice&Lightning&Darkness&Earth&Wind__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_PET_COSTUME_SYSTEM // __GF_Pet_Slot__ [HASH=1]#define[/HASH] __AURA_SYSTEM__ // __GF_Aura__ [HASH=1]#define[/HASH] __ATTR_6TH_7TH__ // __GF_6&7Attr__ [HASH=1]#define[/HASH] LOCALE_STRING_RENEWAL // __GF_Locale_String_Renewal&Adapted_for_MultiLanguage [HASH=1]#define[/HASH] __NEW_SET_BONUS__ // __GF_Costume&Sash&Aura&Item_BonusSet__ // ### // __Reworked_Bonuses__ #### [HASH=1]#define[/HASH] NEW_BONUS // __GF_Metin&Boss_Bonus__ [HASH=1]#define[/HASH] BONUS_PCT // __GF__Proto_New_Bonuses__ // ### // __Reworked_Bonuses__ #### [HASH=1]#define[/HASH] __SHIP_DEFENSE__ // __GF_Hydra_Dungeon__ [HASH=1]#define[/HASH] __VERSION_162__ // __GF_Hydra_Dungeon__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __VERSION_162__// __GF_Hydra_Dungeon__ [HASH=1]#define[/HASH] HEALING_SKILL_VNUM 265// __GF_Hydra_Dungeon__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] __DUNGEON_SYSTEM__ // __Renewal_Dungeon_Information__ [HASH=1]#define[/HASH] __DUNGEON_FOR_GUILD__ // __GF_Meley_Lair__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __DUNGEON_FOR_GUILD__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] __MELEY_LAIR_DUNGEON__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __MELEY_LAIR_DUNGEON__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] __DESTROY_INFINITE_STATUES_GM__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] __LASER_EFFECT_ON_75HP__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=1]#define[/HASH] __LASER_EFFECT_ON_50HP__// __GF_Meley_Lair__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GAYA_SYSTEM // __GF_Gaya_System__ [HASH=1]#define[/HASH] __CONQUEROR_LEVEL__ // __GF_Conqueror(Level&Map&Attr&Items&Bonuses)__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GLOVE_SYSTEM // __GF_Glove&Yohara__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_GLOVE_SYSTEM [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_GLOVE_ITEM_ATTR // __GF_ItemAttrTable_For_Gloves [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ELEMENT_TARGET //__GF_17.5_ELEMENT_ON_TARGET__ // ### // __Reworked_Inventory__ #### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM // __GF_Inventory__ [HASH=1]#define[/HASH] __EXTENDED_SAFEBOX__ // __GF_Safebox__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTEND_INVEN_SYSTEM // __GF_3&4_Blocked_Inventory__ [HASH=1]#define[/HASH] __SPECIAL_INVENTORY_SYSTEM__ // new special-inventory system // ### // __Reworked_Inventory__ #### // ### General Features ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### // __Reworked__ #### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FLOOD_PRETECTION // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] IS_FIX_POISON_RISIPA_AFFECT(type) ((type) == AFFECT_MOV_SPEED || (type) == AFFECT_ATT_SPEED || (type) == AFFECT_STR || (type) == AFFECT_DEX || (type) == AFFECT_INT || (type) == AFFECT_CON || (type) == AFFECT_CHINA_FIREWORK || (type) == SKILL_JEONGWI || (type) == SKILL_GEOMKYUNG || (type) == SKILL_CHUNKEON || (type) == SKILL_EUNHYUNG || (type) == SKILL_GYEONGGONG || (type) == SKILL_GWIGEOM || (type) == SKILL_TERROR || (type) == SKILL_JUMAGAP || (type) == SKILL_MANASHILED || (type) == SKILL_HOSIN || (type) == SKILL_REFLECT || (type) == SKILL_KWAESOK || (type) == SKILL_JEUNGRYEOK || (type) == SKILL_GICHEON) // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_CHANGE_SEX_WITHOUT_RELOG__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FLY_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTENDED_RELOAD // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BOSS_KICK_INTO_WALLS_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_KICK_MULTI_IP_OX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_HEADER_100_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_UPDATE_LEVEL__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EXTENDED_SOCKETS // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_UPDATE_ALIGNMENT__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_COSTUM_NUNTA_PESTE_COSTUM_NORMAL__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_BLOCK_MOB_SAFEZONE // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_BREASLA_LA_SCHIMBARE_REGAT__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_UPDATE_PLAYTIME_AND_ITEMS__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_DELETE_FRIEND_REFRESH__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_INFO_REFINE_DRAGONSOUL__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_DUNGEON_PARTY__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FIX_READ_ETC_DROP_ITEM_FILE_BY_VNUM // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_EXPLOIT_QUEST__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FLUSH_AT_SHUTDOWN // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_SELECT_EMPIRE_PHASE // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_EXP_GRUP__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_ITEMS_TYPE_33__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_KICK_HACK__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_COUNT_MONSTER_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DUNGEON_NOTICE_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_LOAD_MOBS_WITH_MOUNT // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_NIVEL_CAL__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_PC_SELECT_QUEST__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_FIX_QUICK_SLOT // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_SECONDARY_SKILL__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_TIMER_EVENT__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_DESTROY_GUILD_IF_WAR_IS_ACTIVE_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_BUG_AURA_TAIS_FARA_ARMA__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_HP_GROUP__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_COMANDA_RAZBOI__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_CAMPFIRE__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_CAMPFIRE__SEC 60 // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_BUG_IMMUNE__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __FIX_CHANGE_SKILL_VISUAL_BUG__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_DUNGEON_MUSIC // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] POTIUNI_PERMANENTE_RELUCRATE // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_STICLA_CUNOASTERII // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] FIX_AURA_BUG_VIZUAL // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] PRODOMO_EMOTIE_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] PRODOMO_PIATRA_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] PRODOMO_SOME_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] lib_essex_prodomo // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] __CHANNEL_STATUS_UPDATE__ // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WEDDING_FIX // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_CLEAR_OLD_GUILDS_LANDS_BY_INACTIVITY // __Fix__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_UPDATE_LASTPLAY_REAL_TIME // __Fix__ ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// // ### // __Reworked__ #### // __Top_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TOP_PLAYERS_EFFECT [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_TOP_PLAYERS_EFFECT // __Top_Player_Effect__ [HASH=1]#define[/HASH] TOP_PLAYER_MAX_LEVEL 120 // __Top_Player_Effect__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_LIDER_AND_GENERAL_GUILD // __Leader&CoLeader_Show__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_PREMIUM_PLAYERS__ // __Top_System__ //__Pickup_Filter__ [HASH=1]#define[/HASH] __BL_OFFICIAL_LOOT_FILTER__ #if defined(__BL_OFFICIAL_LOOT_FILTER__) [HASH=1]#define[/HASH] __PREMIUM_LOOT_FILTER__ // __Pickup_Filter_Premium__ [HASH=3]#endif[/HASH] //__Pickup_Filter__ //__Wikipedia__ [HASH=1]#define[/HASH] __INGAME_WIKI__ // __Wikipedia__ //__Wikipedia__ //__Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_OFFLINESHOP_RENEWAL // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __NEW_OFFLINESHOP_SPAWN__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ // __Offline_Shop__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __ENABLE_NEW_OFFLINESHOP__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_NEW_SHOP_IN_CITIES__ // __Offline_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_LARGE_DYNAMIC_PACKET__ // __Offline_Shop__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_OFFLINESHOP_DEBUG // __Offline_Shop__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] __WIN32__ [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(fmt , ...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, __VA_ARGS__) [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(fmt , args...) sys_log(0,"%s:%d >> " fmt , __FUNCTION__ , __LINE__, [HASH=6564]##args[/HASH]) [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=2311]#else[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] OFFSHOP_DEBUG(...) [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_OFFLINESHOP_LOGS //__Offline_Shop__ // ### Event_Manager Systems ### [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_EVENT_MANAGER // __Event_Manager__ [HASH=1]#define[/HASH] __SPIN_WHEEL__ // __Event_Manager__&__Renewal_Metin_Spin_Wheel__ [HASH=1]#define[/HASH] __STAGE_EVENT__ // __Event_Manager__&__Renewal_Stage_Event__ // ### Event_Manager Systems ### // ### Multi_Language Systems ### [HASH=1]#define[/HASH] __MULTI_LANGUAGE_SYSTEM__ // __Renewal_11Languages_MultiLanguage__ [HASH=1]#define[/HASH] __EXTENDED_WHISPER_DETAILS__ // __Renewal_11Languages_MultiLanguage__&&__Whisper_Details_For_MultiLanguage__ // ### Multi_Language Systems ### // ### CommonDefines Systems ### ////////////////////////////////////////////////////////////////////////// [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SHOW_CHEST_DROP // __Chest_Dropable_Information__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOVE_CHANNEL // __Move_Channel_1&2&3&4__ [HASH=1]#define[/HASH] __SEND_TARGET_INFO__ // __Renewal_Target_Info [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SWITCHBOT_WORLDARD // __WordArd_Switchbot__ [HASH=1]#define[/HASH] __SORT_INVENTORY_ITEMS__ // __Sort_Inventory&Special_Inventory_Items__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_POLY_SHOP // __Poly_Shop__ [HASH=1]#define[/HASH] __VIEW_TARGET_PLAYER_HP__ // __Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] __VIEW_TARGET_DECIMAL_HP__ // __Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SEND_TARGET_INFO_EXTENDED //__Target_Info__ [HASH=1]#define[/HASH] __DAILY_GIFT_SYSTEM__ /// __New_Daily_Gift__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_BIOLOGIST_RENEWAL_SYSTEM__ // __Renewal_Biologist__ [HASH=1]#define[/HASH] PRODOMO_HIDE_COSTUME // __Renewal_Hide_System__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MULTI_FARM_BLOCK // __Renewal_Hwid_Multi_Farm_Block__ [HASH=1]#define[/HASH] __RANKING_SYSTEM__ // __Renewal_Ranking__ [HASH=1]#define[/HASH] RENEWAL_PICKUP_AFFECT // __Renewal_PickUp_Instant__ [HASH=1]#define[/HASH] __GM_PE_N__ // __Renewal_n_GameMaster_Name__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMSHOP // __Renewal_InGame_ItemShop__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ITEMSHOP_TO_INVENTORY // __Renewal_InGame_ItemShop__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MESSENGER_TEAM // __Renewal_Friend_List [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_RENEWAL_SHOPEX // __Renewal_ShopEx__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_REMOVE_LIMIT_GOLD // __Unsigned_Long_Long_Limit_Gold__ [HASH=1]#define[/HASH] __SET_CUSTOM_ATTRIBUTE_SYSTEM__ // __Renewal_CustomSetAttr__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AFFECT_RENEWAL // __Reworked_Affect_Renewal__ [HASH=1]#define[/HASH] __ENABLE_ADVANCE_SKILL_SELECT__ // __Renewal_Skill_Select__ [HASH=1]#define[/HASH] NEW_ATTR_RANFORSARI // __Renewal_Reinforcements__ [HASH=1]#define[/HASH] OFFLINE_MESSAGE_REWORKED // __Renewal_OfflineMessages__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AUTO_EVENTS // __Renewal_Auto_Events__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_AUTO_EVENTS // __Renewal_Auto_Events__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_AUTO_NOTICE // __Renewal_Auto_Notice__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_TRIVIA // __Renewal_Trivia__ [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_ASLAN_BUFF_NPC_SYSTEM // __Renewal_Buffi_System__ [HASH=2]#ifdef[/HASH] ENABLE_ASLAN_BUFF_NPC_SYSTEM // You can Deactivate or Activate this [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_USE_SUMMON_LEVEL_CAP [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_USE_SKILL_17_TO_M [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_USE_SKILL_TECH_LEVEL [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_ENABLE_EXPORT [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_ENABLE_EXPORT_COST // Config values ( !!! no deactivate this defines !!! ) [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_MAX_LV 99 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_MAX_LV_CAP 30 // is active ASLAN_BUFF_NPC_USE_SUMMON_LEVEL_CAP -> Maximum cap where you can call the buff. ( 0 = you can call to your own level ) [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_START_INT 4 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_MAX_INT 140 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_NPC_MIN_HP_PERC_USE_SKILL_HEAL 30 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_EXP_RING_ITEM_1 72001 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_EXP_RING_ITEM_2 72002 [HASH=1]#define[/HASH] ASLAN_BUFF_EXP_RING_ITEM_3 72003 [HASH=3]#endif[/HASH] [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_MOUNT_COSTUME_SYSTEM // __Renewal_Mount_Costume__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_WEAPON_COSTUME_SYSTEM //__Renewal_Weapon_Costume__ [HASH=1]#define[/HASH] __PLAYER_PIN_SYSTEM__ // __Renewal_Pin_Code_Save__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_SELL_ITEM // __Renewal_Fast_Sell__ [HASH=1]#define[/HASH] __GUILD_BONUSES__ // __Renewal_Bonuses_For_Guild__ [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_BATTLE_PASS // __Renewal_Battle_Pass [HASH=1]#define[/HASH] __AUTO_QUQUE_ATTACK__ // __Renewal_Auto_Metin_Farm__ [HASH=1]#define[/HASH] __7AND8TH_SKILLS__ // [HASH=1]#define[/HASH] ENABLE_NEW_PASSIVE_SKILL
Download:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Prodomo 5.3 Sürümü Hakkında Genel Bilgi
Metin2 oyunu, özellikle Metin2 online, 1-99, 1-105, 55-120 gibi seviye aralıklarında oynayan oyuncular için sürekli olarak gelişen bir deneyim sunmaktadır. Bu bağlamda, Prodomo 5.3 latest available sürümü, Metin2 özel sunucuları (private server) için önemli bir güncellemedir. Bu sürüm, sunucuların daha stabil ve performanslı çalışmasını sağlarken, aynı zamanda oyuncular için daha zengin bir oyun ortamı sunmayı hedeflemektedir.
Prodomo 5.3 Özellikleri
Prodomo 5.3, Metin2 geliştiricileri tarafından özel sunucular için optimize edilmiş, güçlü bir altyapı sistemidir. Özellikle Metin2 Global, Royale2, Mobile2 gibi varyasyonlarda da kullanılabilir yapıdadır. Bu sürümde birçok bug fix, güvenlik güncellemesi ve yeni özellikler barındırılmaktadır. Oyun içinde item balansı, karakter sınıfları ve seviye atlama mekanikleri gözden geçirilmiştir.
Yeni Özellikler ve Geliştirmeler[/BR]
Prodomo 5.3 sürümüyle birlikte gelen en dikkat çeken yeniliklerden birisi, daha gelişmiş anti-hile (antihile) sistemidir. Bu sayede Metin2 AC (anticheat) entegrasyonu daha güçlü hale gelmiştir. Ayrıca Rascal AC gibi popüler anti-cheat yazılımlarıyla uyumlu çalışması, sunucu sahiplerinin güvenliğini artırmıştır. Sunucularda hile kullanımı engellenirken, kullanıcı dostu arayüz sayesinde oyuncular daha rahat bir şekilde oyun oynayabilmektedir.
Prodomo 5.3 ile Gelen Yeni Mekanikler
Yeni sürümda seviye atlama süresi kısaltılmış, item drop oranları optimize edilmiştir. Özellikle 1-105 arası oynayan oyuncular için bu sürüm büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Yeni event sistemleri, turnuva destekleri ve guild savaşları için daha gelişmiş altyapı sunulmuştur. Ayrıca, Prodomo 5.3 sürümü Metin2 Private Server Tanıtım platformları arasında da oldukça popülerdir çünkü hem teknik hem de oynanış açısından oyuncuları tatmin etmektedir.
Güncelleme Nasıl Yapılır?[/BR]
Prodomo 5.3 latest available sürümüne geçiş yapmak isteyen sunucu sahipleri, öncelikle yedek alma işlemini gerçekleştirmelidir. Ardından, sunucu dosyalarında gerekli değişiklikler yapılmalı ve test sunucusu üzerinde tüm sistemler kontrol edilmelidir. Güncellemeler sırasında Metin2 AC ve Rascal AC gibi anti-hile sistemlerinin de güncellenmesi önemlidir. Prodomo 5.3, hem yeni başlayan hem de profesyonel sunucu sahipleri için ideal bir tercihtir.
Sonuç
Prodomo 5.3 latest available sürümü, Metin2 özel sunucuları için güçlü, güvenli ve stabil bir altyapı sunmaktadır. Oyuncuların keyifle oynayacağı, sunucu sahiplerinin ise kolayca yönetebileceği bu sürüm, Metin2 dünyasında önemli bir yere sahiptir. Metin2 Lobby olarak, bu tür güncellemeleri takip ederek size en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
General Information About Prodomo 5.3
Metin2 game provides a continuously evolving experience for players who play within level ranges such as Metin2 online, 1-99, 1-105, 55-120. In this context, Prodomo 5.3 latest available version is an important update for Metin2 private servers. This version aims to provide more stable and high-performance server operations while also offering a richer gaming environment for players.
Features of Prodomo 5.3
Prodomo 5.3 is a powerful infrastructure system optimized by Metin2 developers for private servers. It can also be used in variations such as Metin2 Global, Royale2, Mobile2. This version includes many bug fixes, security updates, and new features. In-game item balance, character classes, and leveling mechanics have been revised.
New Features and Improvements
One of the most notable additions with Prodomo 5.3 is its more advanced anti-cheat system. This enhances the integration with Metin2 AC (anticheat). Additionally, compatibility with popular anti-cheat software like Rascal AC has improved server security. While preventing cheating on servers, the user-friendly interface allows players to enjoy the game more easily.
New Mechanics Introduced With Prodomo 5.3
In the new version, the leveling-up duration has been shortened and item drop rates optimized. Especially for players at levels 1-105, this version offers significant improvements. New event systems, tournament support, and enhanced guild battle infrastructure have been introduced. Moreover, Prodomo 5.3 is popular among Metin2 private server introduction platforms due to its technical and gameplay satisfaction for players.
How to Update
Server owners wishing to upgrade to Prodomo 5.3 latest available should first take a backup. Then, necessary changes must be made to server files and all systems tested on a test server. During updates, it is important to also update anti-cheat systems such as Metin2 AC and Rascal AC. Prodomo 5.3 is an ideal choice for both new and professional server owners.
Conclusion
Prodomo 5.3 latest available provides a strong, secure, and stable infrastructure for Metin2 private servers. This version holds an important place in the Metin2 world as it offers enjoyable gameplay for players and easy management for server owners. As Metin2 Lobby, we aim to provide you with the best experience by following such updates.