- Konular
- 48,181
- M2 Yaşı
- 3 yıl 11 ay 9 gün
- Trophy Puan
- 48
- M2 Yang
- 487,779
Sabitlenmesini istediğiniz konuların içerisindeki resimlerin herhangi bir kenarına turkmmo logosunu koymanız gerekmektedir.
Videolu anlatım;
[/FONT]
Turkmmo logosu resimlere nasıl eklenir.
1. RESİMLİ ANLATIM
1 - Logoya sağ tıklayıp farklı kaydet ile indiriyoruz.
2 - Hangi Resme Turkmmo Logosu Ekliyeceksek Photoscapeyi açıp sürüklüyoruz resmi
3- Resmi Sürükledikten Sonra Photoscapeden Nesne Menüsüne Tıklayıp Foto >Foto Butonuna Tıklayın
4 - Turkmmo Logosunu Seçin Ve Aç'a Tıklayın Tıkladıktan Sonra Tamam 'a Tıklayın.
5- Turkmmo Logosunu Uygun Biyere Koyduktan Sonra Alt Menüden Kaydet > Farklı Kaydet ile Kaydediniz.
Ve Turkmmo Logomuz Eklenmiş Olacaktır
Örnek
Bu tarihten sonra açılan ve sabitlenilmesi istenilen konular için geçerlidir.
KONULARA EKLEDİĞİNİZ KANITLAR
Paylaştığınız resim siteleri & kod ekleme sitelerinden bazıları mahkeme kararıyla erişime kapatılmış bulunmakta.
Bundan sonra yapacağınız paylaşımları aşşağıdaki sitelere yani dns değişimi gerektirmeyen sitelere yüklemeniz konu içeriği açısından daha iyi olur.
örnek vermek gerekirse ;
Kod:
Mahkeme erişimiyle kapalı siteler ;
Kod:
http://imgur.com/ http://www.pastebin.com/
Sabit Konu Kuralı Logo Ekleme Videolu Anlatım
Metin2Lobby olarak sunucu sahipleri ve forum yöneticileri için hazırladığımız bu rehberde, XenForo tabanlı forumlarda Sabit Konu Kuralı (Sticky Thread Rule) bölümüne nasıl logo ekleneceği adım adım videolu anlatım şeklinde detaylandırılmaktadır. Bu işlem, forumunuzdaki sabit konuların görsel kimliğini güçlendirmek ve dikkat çekici hale getirmek için oldukça etkilidir.
Neden Sabit Konu Kuralı Kullanılır?
Forum yönetiminde sabit konular, kullanıcıların en çok dikkat edeceği ve ilk göreceği alanlardır. Özellikle yeni başlayan oyuncular veya foruma yeni katılan kullanıcılar için önemli duyurular, kurallar ve rehberler burada yer almalıdır. Sabit konu kuralı sayesinde bu önemli içerikler daima üst sıralarda kalır. Ancak sadece metinle kalmak yerine görsellik de eklenirse, kullanıcıların dikkati daha kolay çekilir.
Logo Ekleme Adımları
1. XenForo admin paneline giriş yapın.
2. Sol menüden Appearance > Templates sekmesine gidin.
3. Arama kutusuna thread_view yazarak ilgili şablonu bulun.
4. Bu şablonun içeriğini düzenlemek için üzerine tıklayın.
5. Sayfa içinde {xen:helper threadPrefix, $thread} kodunu bulun.
6. Bu kodun hemen altına şu şekilde bir
Not: Burada kullandığınız logo adresi, kendi sitenize ait olan bir görsel olmalıdır. Görseli doğrudan forum sunucunuza yükleyerek kullanmanız önerilir.
Videolu Anlatım
Aşağıdaki video sayesinde tüm işlemleri daha net görebilir ve kendi forumunuzda uygulamalar yapabilirsiniz.
Görsel ve Renk Kullanımı ile Forumunuzu Zenginleştirin
Forum tasarımında sadece metin değil, aynı zamanda görseller, renkler ve doğru yerde kullanılan stiller kullanıcı deneyimini ciddi anlamda artırır. Metin2 modelleme gibi teknik konularda da forumunuzu görsel açıdan desteklemek, kullanıcıların daha uzun süre kalmasını sağlar.
Sonuç
Sabit konu kuralına logo ekleme işlemi, XenForo forumlarında kullanıcı dikkatini çekmenin etkili yollarından biridir. Bu basit ayarlamayla hem profesyonel bir görünüm sağlanır hem de forumunuzun markalaşması kolaylaşır. Metin2Lobby olarak forum yönetimiyle ilgili tüm rehberlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.
Sticky Thread Rule Logo Addition Video Tutorial
In this guide prepared by Metin2Lobby for server owners and forum administrators, we explain step-by-step how to add a logo to the Sticky Thread Rule section on XenForo-based forums through a video tutorial. This process significantly enhances the visual identity and attractiveness of your sticky threads.
Why Use Sticky Thread Rules?
In forum management, sticky threads are among the most viewed areas by users. Especially for newcomers or fresh members, important announcements, rules, and guides should be placed here. With sticky thread rules, these important contents remain at the top. However, adding visuals instead of just plain text helps grab attention more effectively.
Steps to Add a Logo
1. Log into your XenForo admin panel.
2. Go to Appearance > Templates from the left menu.
3. Search for thread_view in the search box to find the relevant template.
4. Click to edit the content of this template.
5. Locate the code {xen:helper threadPrefix, $thread} within the page.
6. Add an
Note: The image URL used here must be your own hosted image. It is recommended to upload the image directly to your forum server.
Video Tutorial
With the video below, you can clearly see all steps and apply them to your own forum.
Enhance Your Forum with Visuals and Colors
In forum design, not only text but also images, colors, and appropriate styling enhance user experience significantly. Visually supporting your forum in technical topics such as Metin2 modeling helps users stay longer on your platform.
Conclusion
Adding a logo to the sticky thread rule is an effective way to attract user attention in XenForo forums. This simple adjustment provides a professional appearance and facilitates branding your forum. You can access all our guides related to forum management at Metin2Lobby.