Sabit konu kuralı logo ekleme videolu anlatım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 61

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
logo.png

Tarzımız Farkımızı Kanıtlar
Mall (Dönen Altın Para)

Pourch Arkadaşımız daha önce root dosyasındaki uishop.py den değiştirmeyi anlatmış.
Konusu:
Bu yöntemle bazı kişilerde olmuyor. Bu yüzden Benim kendi kullandığım yöntemi anlatıcağım.

/usr/game/channel1
/usr/game/channel2
/usr/game/channel3
/usr/game/channel4

Vb Serveriniz kaç ch li ise Tüm CH Klasörlerinin içinde bulunan config isimli dosya var.
Tek tek indirip veya FileZilla'da sağ klik göster/düzenle tıklayarak açıyoruz.
Açtığımızda ;
MALL_URL: Olan kısma Market veya istediğiniz bir sitenin linkini ekliyoruz. Kaydedip. Servere reboot attığımızda yaptığımız CH nin Mall ı Girdiğimiz link e yönlenmiş olacaktır..

Örnek MALL_URL KODU:

İyi forumlar

Sabit Konu Kuralı Logo Ekleme Videolu Anlatım
Metin2 Lobby olarak, Metin2 client, pack ve özel yapılandırmalarla ilgilenen oyuncuların ihtiyaç duyduğu birçok kaynağı ücretsiz sunuyoruz. Bu bağlamda, forumumuzda sabit konular oluştururken logo veya görsel ekleme işlemleri, kullanıcı dostu ve estetik bir görünüm elde etmek adına oldukça önemlidir. Bu yazıda, XenForo tabanlı forum sistemimizde sabit konu kuralı sırasında logo nasıl eklenir, videolu anlatım eşliğinde detaylıca ele alacağız.

Neden Logo Eklemeliyiz?
Forumda bir konu sabitleyip dikkat çekici kılmak istiyorsanız, görsel ögeler eklemek kullanıcıların dikkatini çekebilir. Özellikle Metin2 client paylaşımı, pack indirme gibi konularda, logonun veya önizleme resminin konu başlığında yer alması, kullanıcıların gözünü daha hızlı çekebilir. Ayrıca marka bilinirliği açısından da faydalıdır.

BBCode ile Logo Ekleme Adımları
XenForo sistemlerinde, logo veya görsel eklemek için

Bu görsel doğrudan konu içeriğinde veya başlık altına eklenebilir. Ancak sabit konu tanımlaması yapılırken, görselin konu listesinde küçük olarak gösterilmesi istenirse, konu başlığının hemen altına yerleştirilmelidir.

Videolu Anlatım Nasıl Yapılır?[/BR]Videolu anlatım hazırlamak için, XenForo forumunda bir konu açıp,

Bu sayede kullanıcılar, adımları video üzerinden izleyerek daha kolay anlayabilirler. Metin2 Lobby olarak, özellikle yeni başlayanlar için bu tür görsel destekli anlatımlar çok değerlidir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler[/BR]Görsellerin cachelenmemesi ve hızlı yüklenmesi için CDN tabanlı güvenilir hosting hizmetleri tercih edilmelidir. Ayrıca, forumda sabit konu tanımlarken görsel cachelenirse, yeni kullanıcılar tarafından görülmemesi olasıdır. Bu nedenle, görsel URL'leri statik ve kalıcı olmalıdır.

Sonuç[/BR]Metin2 Lobby kullanıcıları olarak, forumda sabit konu oluşturma ve logo ekleme işlemleri, hem estetik hem de işlevsel açıdan çok önemlidir. BBCode etiketlerini doğru kullanarak, forumda daha etkili ve profesyonel görünümlü içerikler üretebiliriz. Videolu anlatım desteğiyle de kullanıcı deneyimi büyük ölçüde artırılır. Dilerseniz forumumuza özel logo ve video içerikleriyle sabit konularınızı ziyaretçiler için daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

Sticky Topic Rule Logo Adding Video Tutorial
At Metin2 Lobby, we provide many resources free of charge for players interested in Metin2 clients, packs, and custom configurations. Within this context, adding logos or images while creating sticky topics on our forum is quite important for achieving a user-friendly and aesthetic appearance. In this article, we will cover in detail how to add logos during sticky topic creation on our XenForo-based forum system, with a video tutorial included.

Why Should We Add Logos?[/BR]If you want to make a topic stick out and catch attention on the forum, adding visual elements can help attract users more easily. Particularly for topics about Metin2 client sharing, pack downloads, etc., having a logo or preview image appear below the topic title can draw user attention faster. It also helps in terms of brand recognition.

Steps to Add a Logo with BBCode[/BR]In XenForo systems, the

This image can be added directly into the content of the topic or beneath the title. However, if you want the image to appear small in the topic list during the sticky topic definition, it should be placed just below the topic title.

How to Create a Video Tutorial[/BR]To create a video tutorial, open a topic in your XenForo forum and embed the video using the

This way, users can watch the steps via video and understand them more easily. At Metin2 Lobby, such visually supported tutorials are highly valuable especially for newcomers.

Important Considerations[/BR]For images not to be cached and to load quickly, CDN-based reliable hosting services should be preferred. Moreover, if images in sticky topics are cached, new users might not see them. Therefore, image URLs must be static and permanent.

Conclusion[/BR]As Metin2 Lobby users, creating sticky topics and adding logos are very important both aesthetically and functionally. By correctly using BBCode tags, we can produce more effective and professional-looking content on the forum. With video tutorial support, the user experience can be significantly enhanced. You can make your sticky topics more attractive for visitors with custom logos and video content tailored specifically for our forum.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)