Server Fİlesileri .VHD Paylaşın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 91

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
Merhaba TURKMMO Üyeleri Ve ADMİN ' LERİ Lütfen Server Filesleri .VHD 'li Paylaşın Ben Sabit İp Kurduğum tar.gz ' li dosyaları Nasıl Açılacak Nasıl Yapılacak Bilmiyorum Sadece Ben Deyildir Başka Arkadaşalrda Bunu İstiyor OLABİLİR.

Örnek = YankeeLady Server Filesi
Unicown Server FiLesini
Beğendim Ama .VHD YOk Yardım EDERSENİZ Seviniri. TAR.GZ Kurmayı Bilmiyorum.

BU KONUYU DİKAKTE ALIRSANIZ SEVİNİRİM!..! Server Kurucuları

Tüm Metin2 ServerFiles .VHD Leri Burada Bulabilirsiniz =>>>

Server Filesileri .VHD Paylaşın

Metin2 özel sunucu (private server) geliştiricileri ve yöneticileri için en kritik bileşenlerden biri, doğru ve stabil server files'lardır. Bu dosyalar, oyunun sunucu tarafında nasıl çalışacağını belirler ve oyuncuların deneyimini doğrudan etkiler. Son yıllarda özellikle .VHD formatında paylaşılan server file’lar, kolay kurulum ve taşınabilirlik avantajlarıyla popülerlik kazanmıştır.
Neden .VHD?
.VHD (Virtual Hard Disk) formatı, sanal makinelerde kullanılan bir disk görüntüsüdür. Bu yapı sayesinde, tüm server dosyaları —veritabanı, binary’ler, yapılandırma dosyaları ve hatta işletim sistemi— tek bir dosya içinde paketlenir. Böylece:
- Kurulum süresi dakikalara iner.
- Sistem uyumsuzluğu riski azalır.
- Yedekleme ve paylaşım çok daha pratik hale gelir.
Dikkat: Ancak her .VHD dosyası güvenli değildir! Kaynağı bilinmeyen veya kötü amaçlı kod içeren dosyalar sunucunuzu tehlikeye atabilir. Bu nedenle, sadece güvenilir kaynaklardan ve mümkünse topluluk tarafından test edilmiş dosyaları tercih edin.
Metin2Lobby.com Üzerinden Güvenli Paylaşım
Metin2Lobby.com olarak amacımız, Metin2 özel sunucu sahiplerine kaliteli, şeffaf ve güvenli bir paylaşım ortamı sunmaktır. Eğer siz de test edilmiş, temiz ve çalışan bir .VHD server files setine sahipseniz, lütfen forumumuzdaki ilgili bölüme paylaşarak topluluğa katkıda bulunun.
Paylaşım yaparken mutlaka şunları ekleyin:
- Dosyanın içeriği (sürüm, patch seviyesi, eklenen sistemler)
- Kullanılan sanal makine türü (VMware, Hyper-V vb.)
- Gerekli sistem gereksinimleri
- Kurulum talimatları
Unutmayın: Kaliteli paylaşım, kaliteli sunucuların temelidir. Topluluk olarak birlikte daha iyi bir Metin2 deneyimi yaratalım!
Metin2Lobby.com – Özel Sunucu Geliştiricilerinin Buluşma Noktası

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt