tüm Merhaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 37

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Ticaret : 1 / 0 / 0
i have found problem in game the player can talk with name of any other player like him

how can solve this problem i think there is diff in game can solve this problem

so please any one can help me
ben oyuncu onun gibi başka bir oyuncunun adıyla konuşabilirsiniz oyunda sorun bulduk

i fark oyun olduğunu düşünüyorum bu sorunu çözmek nasıl bu sorunu çözebilirsiniz

bu nedenle herhangi biri bana yardımcı olabilir lütfen
Tüm Merhaba: Metin2Lobby.com'a Hoş Geldiniz!

Sevgili Metin2 oyuncuları ve sunucu yöneticileri,
Metin2Lobby.com olarak size özel bir platform oluşturduk — burası sadece bir tanıtım forumu değil, aynı zamanda PvP serverlerinizi tanıtmak, yeni oyuncularla bağlantı kurmak ve gelişen Metin2 dünyasında yerinizi almanızı sağlamak için tasarlanmış bir buluşma noktasıdır.
Tüm merhaba dememizin nedeni, herkesi — ister yeni başlayan bir oyuncu olun, ister deneyimli bir geliştirici — kucaklamak istememizdir. Sitemiz üzerinden 1-99, 1-105, 1-120 ya da 55-120 gibi farklı seviye aralıklarına sahip global PvP serverleri kolayca paylaşabilir veya arayabilirsiniz.
Metin2Lobby.com, sadece sunucu reklamı yapmak için değil; aynı zamanda rehberler, teknik destek içerikleri ve oyuncu toplulukları için de bir kaynak merkezidir. Forumumuza üye olarak hem mevcut sunucular hakkında bilgi edinebilir hem de kendi projelerinizi geniş kitlelere duyurabilirsiniz.
Unutmayın: Forum içeriğine tam erişim için kayıt olmanız gerekmektedir. Neyse ki bu işlem tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayrıca, daha dinamik bir iletişim için bize Discord sunucumuzdan da katılabilirsiniz. Orada anlık duyurular, teknik sohbetler ve oyun içi etkinlikler sizi bekliyor.
Metin2Lobby.com — burası sizin sesiniz, sizin arenanız ve sizin topluluğunuzdur.
Tüm kalbinizle oynadığınız Metin2 yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Şuan Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam : 0, Üye : 0, Misafir : 0)

Geri
Üst Alt