- Konular
- 49,102
- M2 Yaşı
- 3 yıl 11 ay 14 gün
- Trophy Puan
- 48
- M2 Yang
- 496,999
[
[/CENTER]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
TANITIM VİDEOSU
ULTRON-MT2 EMEK-EDİTSİZ-1 BAŞLA 99 BİTİR-BETASIZ-21 ARALIK 2016 ONLİNE
ULTRON-MT2 TANITIM-ZOR PVP-EMEK VE EDİTSİZ
1 seviye başlangıç 99 seviye sınır.
Statü Sınırı 90
Sabit Efsun Oranları ve Gereksizler Silindi.
Tek Tık Özel Sistem Biyolog Görevleri
Skiller öğretmenlerden M1 olarak alınır.
Ws'de HP SP görme Aktif
Envanter görüntülüme Aktif
Bugsuz banka sistemi
İtem düşürme etkinliği
Maksimum derece 20 bin.
Boss Kesince Duyuru Çıkar
Efsun Kontrol Sistemi Aktif
Hızlı ekipman sistemi( Yeni )
3 Bayrak ortak konusma alanı ( Yeni )
Yeni oyuncu geldiğinde duyuru ( Yeni )
Şebnem etkileri karakterlere otomatik olarak verilmektedir.
Athena ve Milonun sandıklarından kostüm elde edilmektedir.
Sorunsuz VS Turnuvası Arenası
Sorunsuz Lonca Turnuvası Arenası
Rüzgarın ayakkabısı karaktere sabitlendi.
Komutan 2 saat , Generaller 1 saat arayla çıkmaktadır.
Sorunsuz Kostüm Eventi
Sorunsuz Ayışığı Eventi
Sorunsuz Futbol Topu Eventi
Sorunsuz Simit Eventi
Sorunsuz Altıgen Hediye Eventi
Sorunsuz Gizemli Sandık Eventi
Sorunsuz CH Değiştirme Sistemi
Sorunsuz official Skybox
Sorunsuz officall Ox Eventi
Sorunsuz official Şeytan Kulesi
Sorunsuz official Ejderha Odası
Sorunsuz official Kostüm Sistemi
Sorunsuz official Örümcek Zindani
Sorunsuz official Şeytan Katakomb'u
Sorunsuz officall Güçlü Binek Sistemi
Sorunsuz official Evcil Hayvan Sistemi
Sorunsuz official Level Sandık Sistemi
Sorunsuz officall Sorunsuz 3 Yol Savaşı
ULTRON-MT2 EMEK-EDİTSİZ-1 BAŞLA 99 BİTİR-BETASIZ-21 ARALIK 2016 ONLİNE
ULTRON-MT2 TANITIM-ZOR PVP-EMEK VE EDİTSİZ
1 seviye başlangıç 99 seviye sınır.
Statü Sınırı 90
Sabit Efsun Oranları ve Gereksizler Silindi.
Tek Tık Özel Sistem Biyolog Görevleri
Skiller öğretmenlerden M1 olarak alınır.
Ws'de HP SP görme Aktif
Envanter görüntülüme Aktif
Bugsuz banka sistemi
İtem düşürme etkinliği
Maksimum derece 20 bin.
Boss Kesince Duyuru Çıkar
Efsun Kontrol Sistemi Aktif
Hızlı ekipman sistemi( Yeni )
3 Bayrak ortak konusma alanı ( Yeni )
Yeni oyuncu geldiğinde duyuru ( Yeni )
Şebnem etkileri karakterlere otomatik olarak verilmektedir.
Athena ve Milonun sandıklarından kostüm elde edilmektedir.
Sorunsuz VS Turnuvası Arenası
Sorunsuz Lonca Turnuvası Arenası
Rüzgarın ayakkabısı karaktere sabitlendi.
Komutan 2 saat , Generaller 1 saat arayla çıkmaktadır.
Sorunsuz Kostüm Eventi
Sorunsuz Ayışığı Eventi
Sorunsuz Futbol Topu Eventi
Sorunsuz Simit Eventi
Sorunsuz Altıgen Hediye Eventi
Sorunsuz Gizemli Sandık Eventi
Sorunsuz CH Değiştirme Sistemi
Sorunsuz official Skybox
Sorunsuz officall Ox Eventi
Sorunsuz official Şeytan Kulesi
Sorunsuz official Ejderha Odası
Sorunsuz official Kostüm Sistemi
Sorunsuz official Örümcek Zindani
Sorunsuz official Şeytan Katakomb'u
Sorunsuz officall Güçlü Binek Sistemi
Sorunsuz official Evcil Hayvan Sistemi
Sorunsuz official Level Sandık Sistemi
Sorunsuz officall Sorunsuz 3 Yol Savaşı
Ultron Mt2 Editsiz-Emek Server Videolu Tanıtım
Metin2 severlerin yıllardır arzuladığı, gerçek anlamda editsiz ve emek odaklı bir PvP deneyimi sunan Ultron Mt2, artık resmi olarak hizmetinizde!
Bu sunucu, sadece yüksek oranlarla değil, aynı zamanda adil rekabet, strateji ve topluluk ruhu üzerine kurulmuş özenle tasarlanmış bir ekosistem sunar. Ultron Mt2, oyuncuların kendi becerilerini, planlarını ve takım çalışmasını öne çıkarmasına olanak tanıyan bir alan yaratmayı hedefler. Burada her yang, her eşya ve her seviye gerçekçi bir emek gerektirir.
Sunucu Özellikleri:
• Editsiz Yapı: Hiçbir şekilde modifiye edilmemiş orijinal Metin2 istemcisi ile oynayın. Saf deneyim için ideal ortam.
• Dengeli Oranlar: EXP: x55, Drop: x5, Yang: x3 – Hızlı ilerleme değil, kaliteli ilerleme!
• 1-120 Seviye Sistemi: Klasikten modern çağa uzanan geniş bir karakter gelişim yolculuğu.
• Gelişmiş PvP Mekanizmaları: Guild vs Guild, Nation Wars, Arena ve özel eventlerle sürekli rekabet.
• Stabil ve Güvenli Altyapı: 99.9% uptime garantisiyle kesintisiz oyun keyfi.
• Aktif Yönetim ve Destek: Sorunlarınız anında çözülür, önerileriniz dikkate alınır.
• Dengeli Oranlar: EXP: x55, Drop: x5, Yang: x3 – Hızlı ilerleme değil, kaliteli ilerleme!
• 1-120 Seviye Sistemi: Klasikten modern çağa uzanan geniş bir karakter gelişim yolculuğu.
• Gelişmiş PvP Mekanizmaları: Guild vs Guild, Nation Wars, Arena ve özel eventlerle sürekli rekabet.
• Stabil ve Güvenli Altyapı: 99.9% uptime garantisiyle kesintisiz oyun keyfi.
• Aktif Yönetim ve Destek: Sorunlarınız anında çözülür, önerileriniz dikkate alınır.
Ultron Mt2’ye katılmak için sadece metin2lobby.com adresini ziyaret edip ücretsiz kayıt oluşturmanız yeterli. Karakterinizi oluşturduktan sonra, dünyanın dört bir yanından binlerce oyuncuyla aynı sandıkta mücadele etmeye hazır olun!
Videolu Tanıtım!
Aşağıda sunucumuzun gerçek oyuncular tarafından çekilmiş canlı PvP sahnelerini, event anlarını ve sunucu atmosferini içeren tanıtım videosunu bulacaksınız. Bu video, Ultron Mt2’nin ne kadar heyecan verici ve adil bir ortam sunduğunu doğrudan gözler önüne seriyor.
Giriş yap veya üye ol.
Video içinde göreceğiniz gibi, her savaşta strateji ön plandadır. Düşük oranlar sayesinde ekip çalışması ve karakter build’leri bireysel gücü çok daha öteye taşır. Ayrıca, sunucuya özgün geliştirilmiş anti-cheat sistemiyle hile yoktur; sadece beceri ve emek kazandırır.
Neden Ultron Mt2?
Çoğu private server, ya çok yüksek oranlarla oyuncuyu pasif hale getirir ya da aşırı editlerle orijinal ruhu bozar. Ultron Mt2 ise tam bu noktada fark yaratır: Gerçekçi zorluk seviyesi + Adil rekabet + Topluluk odaklı yapı. Bu üçlü formül, uzun vadeli oyuncu sadakati için en etkili yoldur.
Sunucumuz 2025 ve 2026 yıllarına yönelik uzun soluklu bir proje olarak tasarlandı. Sürekli güncellenen içerikler, yeni eventler ve oyuncu geri bildirimlerine dayalı iyileştirmelerle her zaman taze kalacak.
Hazırsanız, hemen kayıt olun, karakterinizi oluşturun ve Metin2 tarihinde yeni bir bölümün kahramanı olun!
Ultron Mt2 – Emek Her Şeydir!
Ultron Mt2 Editsiz-Emek Server Video Introduction
Ultron Mt2, a truly edits-free and effort-focused PvP experience long desired by Metin2 fans, is now officially live!
This server offers a meticulously designed ecosystem based not just on high rates, but on fair competition, strategy, and community spirit. Ultron Mt2 aims to create a space where players can showcase their own skills, tactics, and teamwork. Here, every yang, every item, and every level requires genuine effort.
Server Features:
• Edits-Free Structure: Play with the unmodified original Metin2 client. Perfect environment for pure experience.
• Balanced Rates: EXP: x55, Drop: x5, Yang: x3 – Not fast progression, but quality progression!
• 1-120 Level System: A broad character development journey spanning from classic to modern era.
• Advanced PvP Mechanics: Constant competition through Guild vs Guild, Nation Wars, Arena, and special events.
• Stable & Secure Infrastructure: Seamless gaming with 99.9% uptime guarantee.
• Active Management & Support: Your issues are resolved instantly; your suggestions are valued.
• Balanced Rates: EXP: x55, Drop: x5, Yang: x3 – Not fast progression, but quality progression!
• 1-120 Level System: A broad character development journey spanning from classic to modern era.
• Advanced PvP Mechanics: Constant competition through Guild vs Guild, Nation Wars, Arena, and special events.
• Stable & Secure Infrastructure: Seamless gaming with 99.9% uptime guarantee.
• Active Management & Support: Your issues are resolved instantly; your suggestions are valued.
To join Ultron Mt2, simply visit metin2lobby.com, create a free account, and you’re ready to battle thousands of players from around the world in the same arena!
Video Introduction!
Below you’ll find our promotional video featuring real PvP scenes, event moments, and the server atmosphere captured by actual players. This video directly showcases how exciting and fair Ultron Mt2 truly is.
Giriş yap veya üye ol.
As seen in the video, strategy takes center stage in every battle. Thanks to low rates, teamwork and character builds far outweigh individual power. Additionally, our custom-developed anti-cheat system ensures zero hacking—only skill and effort pay off.
Why Ultron Mt2?
Most private servers either make players passive with excessively high rates or ruin the original spirit with extreme edits. Ultron Mt2 stands out precisely here: Realistic difficulty + Fair competition + Community-driven structure. This triple formula is the most effective path to long-term player loyalty.
Our server is designed as a long-term project targeting 2025 and 2026. With continuously updated content, new events, and improvements based on player feedback, it will always stay fresh.
If you’re ready, register now, create your character, and become the hero of a new chapter in Metin2 history!
Ultron Mt2 – Effort Is Everything!