- Konular
- 42,990
- M2 Yaşı
- 3 yıl 10 ay 19 gün
- Trophy Puan
- 48
- M2 Yang
- 435,749
Selamunaleyküm arkadaşlar.Hiç uzatmıyorum resime bakıp olayı anlayın
Evet resmimize baktık.Şimdi anlatıma geçelim
Adım 1 : Kendi oyunumuzun root packını açıyoruz verdiğim dosyadaki uicharacter dosyasını roota atıyoruz . Rootta işimiz bitti tekrar paketliyoruz.
Adım 2 : Kendi oyunumuzun localesini acıyoruz verdiğim dosyadaki localenin icinde bulunan dosyaları localeye atıyoruz. paketle localeyi açıyoruz altta yazılanları yazıyoruz. Tekrar paketliyoruz . Bu kadar basit
Kod:
<File archivedPath="locale/tr/ui/windows/tab_5.sub" type="0"><![CDATA[Source\locale\tr\ui\windows\tab_5.sub]]></File>
Adım 3 : Kendi oyunumuzun uiscriptini acıyoruz verdiğim dosyadaki uiscriptin icinde bulunan dosyaları localeye atıyoruz. Tekrar paketliyoruz .
Sıra geldi dosyalarımıza
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Alternatif Link
Giriş yap veya üye ol.
2. Alternatif Link
Giriş yap veya üye ol.
Konunun py dosyaları alman forumlarından alıntıdır düzenleme bana aittir.
Linkler düzeltilmiştir.
Yaptım Bunları ama olmadı diyorsan
Giriş yap veya üye ol.
nin konusundan alıntı yapıyorum .---BU KISIM NETRONMT2 YE AİTTİR---
Adım 1 : locale_tr açılır.
Adım 2 : locale/tr/ui Klasörüne Girilir.
Adım 3 : inventorywindow.py Dosyası Atılır Taşı Ve Değiştir YapılırAdım 4 : locale_tr kapatılır pack klasörüne atılır
Adım 5 : root Açılır rar İçindeki Root Klasörüne Girilir İçerisindeki Dosya Atılır
Adım 6 : Pack kapatılır oyuna girilir.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Üzerindeki Efsun Oranları Görünümü Nedir? Metin2'de Efsun Sistemi Nasıl Çalışır?
Metin2 oyununda oyuncuların karakter güçlerini artırmak için kullandığı en önemli sistemlerden birisi efsun sistemidir. Efsunlar, karakterlerin silah ve zırh gibi eşyalarına uygulanarak belirli bonuslar sağlar. Ancak birçok oyuncu kendi eşyalarının üzerindeki efsun oranlarını nasıl görebileceğini bilmiyor. Bu yazıda Metin2 oyununda üzerindeki efsun oranları görünümü konusunu detaylı olarak ele alacağız.
Efsun Sistemi Nedir?
Metin2 oyununda karakterlerin güçlü olabilmesi için sadece seviye atlamak yeterli olmaz. Oyuncular, eşyalarına efsun ekleyerek karakterlerinin攻击力, savunma, dayanıklılık gibi istatistiklerini artırabilirler. Her efsun, farklı bir bonus sağlar ve bu bonuslar genellikle belirli bir oranda rastgele olarak eklenir.
Efsun Oranları Nasıl Gösterilir?
Metin2 oyununda bir eşyanın üzerindeki efsun oranı genellikle o eşya üzerinde gösterilmez. Oyuncuların efsun oranlarını görebilmeleri için bazı özel komutlar veya client düzenlemeleri gerekebilir. Özellikle PvP sunucularında bu oranların görülmesi, rakip karakterlerin güçlerini analiz etmede büyük önem taşır.
Client Ayarlarıyla Efsun Oranlarını Görmek
Metin2 oyununda efsun oranlarını görebilmek için bazı client modifikasyonları yapılabilir. Bu modifikasyonlar, genellikle pack dosyaları üzerinde değişiklik yaparak gerçekleştirilir. Metin2lobby.com üzerinden indirebileceğiniz özel client ve pack dosyaları sayesinde efsun oranlarını doğrudan oyun içi arayüzde görebilirsiniz. Bu sayede karakterinizi daha dengeli ve güçlü bir şekilde geliştirebilirsiniz.
Efsun Oranlarını Gösteren Özel Client'lar
Metin2 oyununda efsun oranlarını doğrudan görebilen custom client ve pack sistemleri mevcuttur. Bu sistemler genellikle PvP sunucularında tercih edilir. Bu tür client dosyaları, eşyaların üzerine gelindiğinde efsun oranlarını gösterir. Aynı zamanda effect, texture ve skin gibi görsel değişikliklerle oyun deneyimini de artırır.
Nasıl Kullanılır?
Efsun oranlarını görebilmek için öncelikle uyumlu bir Metin2 client indirmeniz gerekir. Metin2lobby.com üzerinden indirebileceğiniz client dosyaları, bu tür özelliklerle birlikte gelmektedir. Client kurulumu oldukça basittir. Dosyaları indirdikten sonra, oyunun kurulu olduğu dizine çıkarmanız yeterlidir. Kurulum tamamlandıktan sonra oyunu başlatıp efsun oranlarını doğrudan görebilirsiniz.
Efsun Oranları Neden Önemlidir?
Oyuncuların karakterlerini güçlü hale getirmek için efsun oranlarını bilmeleri çok önemlidir. Özellikle PvP savaşlarında, rakibin efsun oranlarını bilmek avantaj sağlar. Ayrıca kendi karakterinizi geliştirirken hangi eşyaların ne kadar bonus sağladığını bilmeniz, doğru kararlar almanıza yardımcı olur.
Sonuç
Metin2 oyununda efsun sistemi, karakter gelişiminde önemli bir rol oynar. Üzerindeki efsun oranları görünümü sayesinde oyuncular, karakterlerini daha bilinçli ve stratejik bir şekilde geliştirebilir. Metin2lobby.com üzerinden indirebileceğiniz özel client ve pack dosyalarıyla bu özellikleri kullanabilir, oyun içi performansınızı artırabilirsiniz.
What is Displaying Enchant Rates on Items? How Does the Enchant System Work in Metin2?
Metin2 is a game where one of the most important systems for enhancing character strength is the enchant system. Enchants provide specific bonuses by being applied to weapons, armor, and other items of the characters. However, many players do not know how to view the enchant rates on their own items. In this article, we will thoroughly discuss the topic of displaying enchant rates on items in Metin2.
What is the Enchant System?
In Metin2, leveling up alone is not sufficient for characters to become stronger. Players can enhance stats like attack power, defense, and durability of their characters by adding enchants to their items. Each enchant provides different bonuses, often added randomly at specific rates.
How are Enchant Rates Shown?
In Metin2, the enchant rate of an item is usually not displayed directly on the item. To see these rates, players might need special commands or client modifications. Especially on PvP servers, viewing these rates is crucial for analyzing opponent strengths.
Viewing Enchant Rates with Client Settings
To view enchant rates in Metin2, certain client modifications can be made. These modifications typically involve changes to pack files. With special client and pack files downloadable from Metin2lobby.com, you can view enchant rates directly within the game interface. This allows for more balanced and powerful character development.
Special Clients that Show Enchant Rates
There are custom clients and pack systems in Metin2 that display enchant rates directly. These systems are commonly preferred on PvP servers. Such clients show the enchant rates when hovering over items. Additionally, they enhance the gaming experience with visual changes such as effects, textures, and skins.
How to Use It?
To view enchant rates, you first need to download a compatible Metin2 client. The client files available from Metin2lobby.com come with these features. Installing the client is straightforward; simply extract the downloaded files into your game directory. After installation, launch the game and view enchant rates directly.
Why Are Enchant Rates Important?
Knowing the enchant rates of items is crucial for strengthening your character. Especially during PvP battles, knowing your opponent's enchant rates provides an advantage. Moreover, understanding which items offer what bonuses helps make better decisions while developing your character.
Conclusion
The enchant system in Metin2 plays a significant role in character development. By displaying enchant rates on items, players can develop their characters more consciously and strategically. You can utilize these features and improve your in-game performance with special client and pack files downloadable from Metin2lobby.com.