- Konular
- 48,312
- M2 Yaşı
- 3 yıl 11 ay 11 gün
- Trophy Puan
- 48
- M2 Yang
- 489,089
VADİDEKİ BÜTÜN METİNLERİ KESTİM ! 😱 YENİ RUH TAŞI MAKİNESİ | Metin2 - Metin35 #66
Selamlar metin2lobby olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.Merhaba kahramanlar!
Bugün size gerçekten çılgınca bir hikaye anlatacağım… Tam vadiye girmiştim, tüm metinleri toplamaya çalışıyordum ki — birdenbire her şey kesilmiş!
‘VADİDEKİ BÜTÜN METİNLERİ KESTİM!’ diye bağırdığım anda kendi kendime düşündüm: ‘Bu ne büyük felaket ya da büyük şans?’
Aslında bu olay beni Yeni Ruh Taşı Makinesi’nin kapılarını aralamaya itti. Metin2 dünyasında ruh taşları, karakterinizin gücünü artırmak için vazgeçilmez eşyalardır. Eskiden sadece belirli NPC’lerden satın alınabiliyor ya da nadiren düşüyorlardı. Ama artık Metin2Lobby ile birlikte her şey değişti!
🎥 XENFORO İLE VİDEO VE FOTOĞRAF EKLEME REHBERİ 🎬
XenForo forum sisteminde içerik zenginleştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Örneğin, bir ruh taşı makinesi test videosunu paylaşmak isterseniz:
https://metin2lobby.com/ruh-tasi-makinesi-test-videosu
Bu videoda, vadiye girdiğinizde nasıl strateji kurmanız gerektiğini, hangi metinlerin öncelikli olarak toplanması gerektiğini ve yeni makine sayesinde ruh taşlarının nasıl üretildiğini adım adım görebilirsiniz. Ayrıca galerimizde yüzlerce yüksek kaliteli ekran görüntüsü mevcuttur — özellikle #66 sunucusundaki güncellemeleri görsel olarak incelemek isteyenler için mükkemmel bir kaynak!
Yeni Ruh Taşı Makinesi Neden Bu Kadar Önemli?
Eskiden ruh taşı elde etmek uzun ve zaman alıcı bir süreçti. Şimdi ise Metin2Lobby’nin sunduğu yenilik sayesinde, belirli kaynakları (metinler, altın, TP) kullanarak doğrudan ruh taşı üretebiliyorsunuz. Bu, özellikle yeni başlayan oyuncular için devrim niteliğinde!
Artımlı Güçlendirme Sistemi ile birlikte, her üretilen ruh taşı karakterinize kalıcı güç katıyor. Dilerseniz saldırı gücünü, dilerseniz defansını artırabilirsiniz. Seçenekler sonsuz!
Dikkat: Zaman Hassas Güncelleme!
Bu makine sadece Metin35 #66 sunucusunda geçerlidir ve sınırlı süre için erişilebilir. Bu yüzden acele etmeniz gerekiyor! Vadiye girip metinlerinizi toplamak, ardından makineyi kullanmak artık stratejinizin ayrılmaz parçası olmalı.
'Teknolojiyle gelenek bir araya geldi.'
Nasıl Kullanılır?
1. Vadiye girip tüm metinleri toplayın (unutmayın: her metin değerli!).
2. Ruh Taşı Ustası NPC’ye gidin.
3. Gerekli kaynakları yatırın ve ruh taşınızı üretin.
4. Eşyalarınıza yerleştirip gücünüzü hissetmeye başlayın!
Teknik Detaylar: Yeni sistem, XenForo tabanlı forumumuzda da tam destekleniyor. Forumda paylaşılan rehberler, videolar ve kullanıcı yorumları sayesinde her adımda yanınızdayız. Özellikle Ruh Taşı Makinesi Tartışmaları başlığı altında binlerce oyuncu deneyimlerini paylaşıyor.
Son olarak, Metin2Lobby’ye üye olarak bu eşsiz içeriklere sınırsız erişim sağlayın. Hem oyun içi avantajlar hem de topluluk desteğiyle adınızı Metin2 tarihine yazdırın!
Kahramanlar, unutmayın: ‘Vadideki her metin, geleceğinizin anahtarıdır.’
Hello heroes!
Today I’m going to tell you a truly crazy story… I had just entered the valley and was trying to collect all the texts when — suddenly everything got cut off!
'I CUT ALL THE TEXTS IN THE VALLEY!' I shouted, and in that moment I wondered: 'Is this a huge disaster or a huge luck?'
Actually, this incident pushed me toward discovering the New Spirit Stone Machine. In the world of Metin2, spirit stones are essential items for increasing your character’s power. Previously, they could only be purchased from certain NPCs or dropped very rarely. But now, thanks to Metin2Lobby, everything has changed!
🎥 HOW TO ADD VIDEOS AND PHOTOS WITH XENFORO 🎬
Enriching content in the XenForo forum system has never been easier. For example, if you want to share a test video of the spirit stone machine:
https://metin2lobby.com/ruh-tasi-makinesi-test-videosu
In this video, you can see step-by-step how to strategize when entering the valley, which texts should be prioritized, and how spirit stones are produced using the new machine. Additionally, our gallery contains hundreds of high-quality screenshots — a perfect resource for those who want to visually examine the latest updates on server #66!
Why Is the New Spirit Stone Machine So Important?
Previously, obtaining spirit stones was a long and time-consuming process. Now, thanks to the innovation offered by Metin2Lobby, you can directly produce spirit stones using specific resources (texts, gold, TP). This is revolutionary, especially for new players!
Incremental Enhancement System allows each produced spirit stone to permanently boost your character. You can increase your attack power or defense — the options are endless!
Warning: Time-Sensitive Update!
This machine is only available on the Metin35 #66 server and accessible for a limited time. So you need to act fast! Collecting texts in the valley and then using the machine should now be an integral part of your strategy.
'Technology and tradition have come together.'
How to Use It?
1. Enter the valley and collect all texts (remember: every text is valuable!).
2. Go to the Spirit Stone Master NPC.
3. Deposit the required resources and produce your spirit stone.
4. Equip it to your items and start feeling the power!
Technical Details: The new system is fully supported on our XenForo-based forum. Guides, videos, and user comments shared on the forum ensure we’re with you at every step. Especially under the Spirit Stone Machine Discussions thread, thousands of players share their experiences.
Finally, become a member of Metin2Lobby to gain unlimited access to these unique contents. With both in-game advantages and community support, carve your name into Metin2 history!
Heroes, remember: 'Every text in the valley is the key to your future.'
İyi seyirler!
metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası