Arkadaşlar içinde .prb mevcuttur.
İndir:
VirüsTotal:
Arkadaşlar kendim yapmadım bi dosya inceliyordum denk geldi bende sizlerle paylaşayım dedim. Deneyip bi foto atarsanız sevinirim.
İndir:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
VirüsTotal:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için üye olmalısınız!
Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar kendim yapmadım bi dosya inceliyordum denk geldi bende sizlerle paylaşayım dedim. Deneyip bi foto atarsanız sevinirim.
YENİ OBJE GEMİ !!!
Merhaba Metin2 severler!
Sitemiz Metin2 Lobby olarak sizlere her zaman en güncel ve kaliteli içerikleri sunmak için çalışıyoruz. Bugün size heyecan verici bir haberimiz var: YENİ OBJE GEMİ sisteme eklenmiştir!
Bu yeni gemi objesi, Metin2 istemcilerinize ve pack'lerinize tamamen yeni bir boyut katarak oyun deneyiminizi zirveye taşıyacaktır. Özellikle PvP odaklı client'ler veya özel client projelerinizde bu gemi, hem estetik hem de fonksiyonel açıdan büyük bir fark yaratacaktır. Gemi objesi, yüksek kaliteli texture'lar ve efektler ile hazırlanmıştır ve tüm Metin2 client sürümleriyle uyumludur.
Gemi objesini kullanarak şunları yapabilirsiniz:
- Yeni bölgelerde seyahat edin
- Orijinal istemci dosyalarınıza yeni bir soluk katın
- Pack'lerinize farklılık getirerek rakiplerinizden ayrılın
- Özel event alanları veya şehirler için ortam oluşturun
- Yeni bölgelerde seyahat edin
- Orijinal istemci dosyalarınıza yeni bir soluk katın
- Pack'lerinize farklılık getirerek rakiplerinizden ayrılın
- Özel event alanları veya şehirler için ortam oluşturun
Bu objeyi client indir veya pack indir işlemlerinizde kullanabilir, mevcut Metin2 client dosyalarınıza entegre ederek oyununuzu kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca client edit sürecinde bu gemi objesi, harita tasarımınızı veya yeni içeriklerinizi hayata geçirmede size büyük esneklik sunar.
Sitemizde bu yeni gemi objesini barındıran Metin2 client pack ve Metin2 pvp pack dosyalarını bulacaksınız. Hem client paylaşım hem de pack paylaşım bölümlerimizde bu içeriğe ulaşabilir, client kurulum veya client yama gibi adımlarda size rehberlik edebiliriz.
Eğer Metin2 pack aç veya pack extract işlemlerinde deneyimliyseniz, bu gemi objesini doğrudan dosyalarınıza entegre edebilirsiniz. Client hata almanız durumunda sitemizin destek bölümünde client fix çözümleri ve client update rehberleri mevcuttur.
Ayrıca bu yeni gemi objesi, Metin2dev client ve martysama client gibi popüler özel client'lerle de sorunsuz çalışmaktadır. Skin ve effect ayarlarınızı optimize ederek gemiyi kendi tarzınıza göre özelleştirebilirsiniz.
Unutmayın, kaliteli objeler ve içeriklerle donatılmış bir Metin2 client'ı, oyuncularınızın ilgisini çeker ve sunucunuzun başarısını artırır. Bu yüzden Metin2 Lobby adresini ziyaret ederek bu yeni gemi objesini hemen keşfedin!
Sitemizde bulunan ilgili içerikler:
- Yeni Gemi Objesi içeren Metin2 Client Pack dosyaları
- Gemi entegrasyonu için Metin2 Client Dosyaları
- Metin2 Pack Edit rehberleri ile obje kullanımı
- Metin2 Client Kurulum ve yapılandırma videoları
- Gemi entegrasyonu için Metin2 Client Dosyaları
- Metin2 Pack Edit rehberleri ile obje kullanımı
- Metin2 Client Kurulum ve yapılandırma videoları
NEW SHIP OBJECT !!!
Hello Metin2 players!
As our website Metin2 Lobby, we always strive to provide you with the most up-to-date and high-quality content. Today, we have exciting news for you: NEW SHIP OBJECT has been added to the system!
This new ship object brings a whole new dimension to your Metin2 clients and packs, elevating your gaming experience to the peak. Especially in PvP-focused clients or custom client projects, this ship will make a significant difference both aesthetically and functionally. The ship object is crafted with high-quality textures and effects, and is compatible with all Metin2 client versions.
With this ship object, you can:
- Travel to new regions
- Add a fresh touch to your original client files
- Differentiate your packs and stand out from competitors
- Create environments for special event areas or cities
- Travel to new regions
- Add a fresh touch to your original client files
- Differentiate your packs and stand out from competitors
- Create environments for special event areas or cities
You can use this object during client download or pack download processes, integrating it into your existing Metin2 client files to personalize your game. Moreover, during the client edit process, this ship object offers great flexibility for designing maps or bringing new content to life.
You'll find Metin2 client pack and Metin2 pvp pack files containing this new ship object in both our client sharing and pack sharing sections. You can access this content and get guidance for steps like client installation or client patching.
If you're experienced with Metin2 pack extraction or pack opening, you can directly integrate this ship object into your files. In case of any client errors, our support section offers client fix solutions and client update guides.
Additionally, this new ship object works seamlessly with popular custom clients like Metin2dev client and martysama client. You can customize the ship according to your style by optimizing your skin and effect settings.
Remember, a Metin2 client equipped with quality objects and content attracts players and boosts your server's success. So visit Metin2 Lobby right away to explore this new ship object!
Related content available on our site:
- Metin2 Client Pack files containing the New Ship Object
- Metin2 Client Files for ship integration
- Metin2 Pack Edit guides for object usage
- Metin2 Client Installation and configuration videos
- Metin2 Client Files for ship integration
- Metin2 Pack Edit guides for object usage
- Metin2 Client Installation and configuration videos