Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Metin2Lobby.com Metin2 Private Server Tanıtım Advertising Ve Geliştirme Forumudur.Metin2 pvp serverler,1-99,1-105,1-120,55-120 global serverları paylaş yada ara.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ O EFSANE 55-120 SERVERA BAŞLIYORUM #metin2 #metin2pvp #alpar2

Admin

Metin2Lobby
Yönetici
Founder
Konular
51,812
M2 Yaşı
4 yıl 10 gün
Trophy Puan
48
M2 Yang
524,164

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ O EFSANE 55-120 SERVERA BAŞLIYORUM #metin2 #metin2pvp #alpar2

Selamlar metin2lobby olarak
isimli Youtube içerik üreticisinin oluşturduğu videoyu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

YILLARIN ESKİTEMEDİĞİ O EFSANE: 55-120 SERVERA BAŞLIYORUM

Metin2 dünyasında efsaneler doğar, yaşar ve unutulmaz izler bırakır. Ben de bu efsanenin bir parçası olmak için, yıllardır hafızalarda yer edinmiş, oyuncuların kalplerini kazanmış 55-120 serverine yeniden hayat vermeye hazırlanıyorum. Bu, sadece bir server açmak değil; bir nostalji yolculuğu, bir topluluk inşası ve unutulmaz anıların tekrar yaşanmasıdır.​

55-120, Metin2 tarihinde eşsiz bir konuma sahipti. O dönemde, oyuncular sadece bir karakter değil, bir efsane inşa ediyordu. Her bir level atışı, her bir eşya kazanımı, her bir PvP maçı unutulmaz anılara dönüşüyordu. O günlerin coşkusunu, rekabet ruhunu ve kardeşlik duygusunu yeniden yaşatmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Bu server, sadece eskiyi kopyalamakla kalmayacak, aynı zamanda modern teknolojilerle desteklenerek daha da geliştirilmiş bir deneyim sunacak.​

Bu büyük projeyi hayata geçirmek için gerekli tüm kaynakları, stratejileri ve teknik altyapıyı oluşturuyorum. Amacım, oyunculara en saf, en keyifli ve en adil Metin2 deneyimini sunmak. Server'ın başlangıç tarihi yaklaşırken, her şeyin mükemmel olması için son kontrolleri yapıyorum. Bu efsanenin yeniden doğuşu, sadece benim için değil, tüm Metin2 aşıkları için büyük bir heyecan kaynağı olacak.​

Bu yolculukta, topluluğun desteği ve katılımı büyük önem taşıyor. Her oyuncunun fikri ve katkısı, bu efsanenin daha da güzelleşmesine yardımcı olacaktır. Sizleri de bu unutulmaz serüvene katılmaya ve yıllar sonra tekrar 'Eskiden böyleydi!' diyebileceğiniz anları yaşamaya davet ediyorum.​

Sunucu hakkında detaylı bilgi almak, güncellemeleri takip etmek ve topluluğa katılmak için lütfen Metin2Lobby.com adresini ziyaret edin. Burada, server'ın ilerlemesi, özellikleri ve topluluk etkinlikleri hakkında en güncel bilgileri bulacaksınız. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyarız!​

Not: Server başlangıç tarihi ve detaylı özellikler yakında duyurulacaktır. Takipte kalın!

Aşağıda, Metin2 ile ilgili bazı içeriklerin nasıl görüntülenebileceğine dair örnekler bulacaksınız:​

Video Ekleme:

Metin2'de video eklemek için XenForo'da [media] etiketi kullanılabilir. Örneğin, bir YouTube videosu eklemek için:
[media]

Fotoğraf Ekleme:

Metin2 ile ilgili bir fotoğraf eklemek için, XenForo'da

THE LEGEND THAT YEARS CANNOT ERASE: I'M STARTING THE 55-120 SERVER

Legends are born, live, and leave unforgettable marks in the world of Metin2. I am preparing to bring back to life the legendary 55-120 server, which has taken its place in memories for years and captured the hearts of players. This is not just about opening a server; it's a journey of nostalgia, building a community, and reliving unforgettable moments.​

55-120 held a unique position in Metin2 history. During that period, players were not just creating a character, but building a legend. Every level gained, every item acquired, and every PvP match became an unforgettable memory. I am doing my best to relive the excitement, competitive spirit, and sense of brotherhood of those days. This server will not only replicate the past but will also offer an enhanced experience, supported by modern technologies.​

I am assembling all the necessary resources, strategies, and technical infrastructure to bring this major project to life. My goal is to offer players the purest, most enjoyable, and fairest Metin2 experience. As the server's launch date approaches, I am making final checks to ensure everything is perfect. The rebirth of this legend will be a great source of excitement not only for me but for all Metin2 enthusiasts.​

In this journey, the community's support and participation are of great importance. Every player's opinion and contribution will help make this legend even more beautiful. I invite you all to join this unforgettable adventure and experience moments you can later say, 'That's how it was in the old days!'​

For detailed information about the server, to follow updates, and to join the community, please visit Metin2Lobby.com. Here, you will find the most up-to-date information about the server's progress, features, and community events. We would be happy to welcome you here!​

Note: The server launch date and detailed features will be announced soon. Stay tuned!

Below, you will find examples of how some content related to Metin2 can be displayed:​

Adding Video:

To add a video in Metin2 within XenForo, the [media] tag can be used. For example, to embed a YouTube video:
[media]

Adding Photo:

To add a photo related to Metin2, the

İyi seyirler!

metin2lobby.com - Metin2 Online Oyuncularının Buluşma Noktası

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kaydol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Üye ol
Giriş Yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş Yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri